Untitled Part 14

366 24 1
                                    

Tak, a keďže je kapitola po mesiaci, tak bude možno trochu divokejšia ako očakávate. Chlapci sa nám konečne uzmierili, a to znamená, že ešte pár kapitol (nevidím to na viac ako max. 5) a bude koniec.  Ale už koniec kecania, užívajte si kapitolu a tešte sa na koniec! :)

Louis ešte chvíľu stál ako oparený. Pomaly vstrebával slová svojho priateľa a každým jedným úderom srdca sa mu na tvári rysoval väčší a širší úsmev. Mohlo to znieť hocijako bláznivo, ale Louisa zaplnila taká neha a láska voči svojmu priateľovi, až nechápal kde sa to v ňom berie.

Na druhej strane Harry vyzeral už zúfalo. Možno sa trocha aj hanbil, za ten jeho výbuch citov, ale už ho unavovala situácia, ktorá medzi nimi nastala. Keď si priznal svoje city ku Louisovi, nikdy by ho nenapadlo, že tá krásna a čistá láska o ktorej čítal v knihách, videl u rodičov a pociťoval voči Louisovi, by mohla niekedy prinášať aj bolesť a zármutok.

„Dobre," jeho myšlienky boli prerušené hlasom staršieho z páru. Harry len nechápavo nadvihol obočie. „Dobre," zopakoval znovu s pohľadom upreným na jeho chlapca, „môžeš to povedať Emily ak si myslíš, že je to dobrý nápad," spresnil svoju odpoveď.

„Naozaj? Louis ja nechcem, aby si to dovolil len preto, že to chcem ja," snažil sa vysvetliť zelenooký ale bol prerušení Louisom. „Ja viem a nerobím to preto. Mal si pravdu. Možno som naozaj pochyboval. To čo bolo a stále je medzi nami, je to najkrajšie čo som za svoj život zažil. Nikdy som niečo také silné necítil a práve toho sa bojím. Bojím sa, až priam som vydesený, že raz sa zobudím a to pekné pominie. Neviem či ma chápeš, Harry, ale ja proste nedokážem už žiť tak ako predtým. To čo bolo, to aký som bol, bolo len prežívanie, a až potom ako sme sa dali dokopy som si uvedomil, že môj predošlý život nestál za nič. A práve preto sa bojím, že raz, možno kvôli tvojim rodičom, možno kvôli tebe alebo mne sa niečo pokašle, a ja budem znova len prežívať ale nie žiť. A možno som ti o mojich pochybách mal povedať skôr, alebo ti ich nejako naznačiť alebo ja neviem čo, ale...." Louisov hlas bol naplnený zúfalstvom. Tak túžobne chcel, aby ho Harry pochopil. Ten Harry, ktorý dokázal zničiť každý kúsok bariér okolo Louisovho srdca. Ten Harry, ktorý mu sňal ľadovú masku z jeho tváre, donútil jeho srdce sa rozbúchať už len pri pohľade do zelených očí, ktorý dokázal rozpáliť jeho telo a prinúť motýliky behať mu po žalúdku. Ten Harry, ktorý nejakým zázrakom prinútil Louisa znova milovať, tak šialenie a bláznivo, až to skoro nebolo možné.

Louis sa snažil pokračovať ďalej, vysvetliť mladšiemu svoje pocity, ale bol prerušený prudkým nárazom pier. Harry ho bozkával vášnivo, žiaduco, spaľujúco. Ich jazyky sa preplietali okolo seba ako besné beštie, ktoré sa snažia ukradnúť si z toho druhého čo najviac. Neposlušné ruky mladšieho sa zamotávali do vlasov druhého z páru a silou si tlačili jeho tvár ešte bližšie. Ich rozkroky sa treli o seba a jemné vzdychy boli jediné čo naplňovalo izbu.

Louis sa už dávno stratil v tých šialených bozkoch. Jeho myseľ bola prázdna ako tabuľa rasa, a ruky mal pevne obtočené okolo Harryho pása, v snahe znovu zmapovať jeho mladučké telo. Bozky sa stávali zúrivými rovnako rýchlo ako zo seba dvojica navzájom sťahovala oblečenie. Ich túžba po druhom tele bola až spaľujúca a príliš silná nato, aby dokázali racionálne rozmýšľať. A keď Harry zacítil Louisove prsty, ktoré sa presúvali k jeho otvoru, už im neostal ani kúsok rácia. A znovu vyhrala láska, pretože práve ona dokáže hocičo, ak sa jej dvaja poddajú.

***

„Myslím, že si ma presvedčil," šepol s úsmevom Louis a hladil Harryho nahý chrbát. Ich tela zakrývala len tenká deka, ale bohato to stačilo. Konečne dokázali upokojiť svoje pľúca, a teraz len ležali v mileneckom objatí a usmievali sa na seba ako hrdličky.

„Och, naozaj? A pri ktorom presne kole sexu som ťa presvedčil?" Zelené iskrivé oči sa smiali spolu s majiteľom, a rukou prechádzal po hladkej hrudi svojho milenca. Očarený Louis sledoval ako malá rúčka jeho nezbedného priateľa pomaly putuje stále nižšie a nižšie, až zastala tesne nad jeho unaveným penisom. Louis nikdy necítil väčšiu chuť znova si zobrať toto mladé telo, ale sám vedel, že po ich troch výdatných kolách vášne by jeho výkon už naozaj za nič nestál.

„Myslím, že vtedy keď si si ma osedlal," odpovedal s úsmevom a pretočil telo svojho priateľa pod seba. Modré oči sa znova stretli so zelenými. Láska v ich pohľade by sa dala krájať, tak hmotná bola.

Harry sa asi nikdy necítil šťastnejšie. Konečne mal pocit, že všetko zapadlo na svoje miesto, a pochyby, hnev či smútok proste zmizlo. Jeho pery znova polapili ústa druhého. Tak veľmi sa ich chuti nevedel nabažiť.

„H- Harry," vzdychol Louis. Ruky staršieho sa pevne obtočili okolo bokoch zelenookého a jazykom pomaly prechádzal cez mladšieho krk, ktorý bozkával až príliš náruživo.

Už-už sa to schyľovalo k štvrtému číslu, Louisove ruky silno stláčali Harryho zadok, pričom jeden z prstov už pomaly zasúval do Harryho dierky, keď sa dvere Harryho izby z ničoho nič otvorili.

A za nimi nestál nik iný ako Liam.

Tak chlapci, a teraz vysvetľujte Liamovi vašu polohu, a radím vám to urobiť veľmi rýchlo, inak Louis bude po kastrácií.

one month / l.s [book 2] mWhere stories live. Discover now