01.05 ~|Şenlik Ateşi

1.3K 73 37
                                    

Medyadaki sarkiyla okuyabilirsiniz.
Keyifli okumalar...

M.S. 1001

Zaman gecmis Merida annesinin kim oldugunu öğrenmişti. Esther in neden ona kotu davrandigini artik biliyordu . Mikael olmasa kızı koydeki kurtadamlarin onune atardi . Niklaus ve Merida birlerine derinden baglanmis , her seyi birlikte yasiyorlardi . Ne zaman Mikael Niklaus a Esther de Merida ya eziyet etse kötü davransa birlikte ağlarlardı.  Her zaman birlikte dolasirlardi . Isleri birlikte yapar , birlikte kılıç talimi yapar hatta birlikte avlanirlardi . At binerlerdi . Birbirlerini sevdiklerini en derinden askla baktiklarini biliyorlardi ve geceleri gizlice kacip gole gittiklerinde ay isiginin altinda evlendiklerini hayal ediyorlardi . Ama biliyorlardi ne Esther ne de Mikael buna izin vermeyecekti . Ikiside bir biri icin her seyi yapardi ama birisi Babasini birisi de annesini uzmeyi hic istemiyordu .
Merida nın Niklaus kadar yakin oldugu biri varsa o da Elijah ti. Onunla da nerdeyse niklausla oldugu kadar zaman gecirirdi . Onu abisi arkadasi dostu her seyi olarak goruyordu Merida . Elijah ise ona asikti hem de cocuklugundan beri ama tek kelime etmemisti . Cunku biliyordu Merida Niklaus u seviyordu . Onu kaybetme korkusuyla senelerdir askini icinden yasamis meridanin onu Abisi sirdasi olarak gormesini kabullenmisti . Bu aski Rebekah anlamisti ve niklaus ta supheleniyor ama sesini cikarmiyordu . Cunku biliyordu ki oyle bisiy olsa bile ne abisi ne de merida ona yanlis yapmaz ihanet etmezdi .
Hayatları hayvan yetistirmek tarlalari ekip bicmek ve avlanmakla geciyordu . Karinlarini doyurmak tek gayeleriydi . Ve tabi hayatta kalmak . Birde birkac haftada bir kasaba meydaninda yapilan senlikler eglencelere katilmak dans edip eglenmek rituellere katilmak bayramlari kutlamak vardi ve bugun o gunlerden biriydi . Şenlik Atesi zamaniydi .bKasabaya yeni biri gelmisti . Bir dul , Tatia .

Onunla tanismis ve arkadas olmustu Merida

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Onunla tanismis ve arkadas olmustu Merida . Aklina gelen seyle hemen Rebekahla da tanistirip Elijah a götürmüştü.  Onlari tanistirmis ve Elijah ın gozlerinin icine bakmisti . Elijah bu bakislardaki imayi anlamisti . Merida Elijah ın mutlu olmasini istiyordu . Baskasiyla nasil mutlu olurdu Elijah . Sevdigi kadin onu bir kadinla tanistiriyordu . Niklausla olan yakinlasmalarini izlemekten daha can yakici ne olabilir  diye dusunuyorken Elijah , olmustu iste bu daha can yakiciydi . Meridanin bakislari aninda degisti , elijah in bakislarindaki anlami gormesiyle . Neydi o huzun , kirginlik , hayir bu hayal kirikligiydi ama neden ? Tatia yi mi begenmemisti ya da , ya da dul olmasi mi sorundu . Hayir hayir elijah boyle dusunmezdi asla baska bisiy vardi . Gozlerini kacirdi hizla ve ne soylemesi gerektigini dusunurken belindeki hissettigi tanidik kollarla rahatladi .
"Ne yapıyorsunuz bakalim "

"Ee, Nik Bak Tatia , yeni komsumuz . Elijahla tanistiriyorduk bizle " dedi ve rebekah i dirsegiyle durttu .

"Ee-evet abi , sende tanis "

"Hosgeldiniz kasabamiza , ben Niklaus " dediginde Tatia oyle bir bakti ki derin derin gozlerine niklaus gozlerini kacirdi . Bunu Merida da fark etmisti Elijah ta . Merida atildi kiskanclikla
"Hadi nik dans edelim " dedi ve el ele ilerlediler . Tatia arkalarindan bir sure baktiktan sonra Rebekahla ilerledi . Hepsi gidince Elijah ın yuzunde huzunlu bir tebessum belirdi . Sevdigi kadinin getirdigi kadin bile kardesine bakiyordu . Bu Elijah in kaderine yazilmisti anlasilan .

THE HATE (& Klaus Mikaelson)Where stories live. Discover now