01.07 ~|Uzaklardaki Huzura Götüren Ayrılık

1K 68 21
                                    

Medyadaki şarkıyla okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar...


"Defol dedim sana ! " diye bagirdi Mikael .
Merida , Nik in gözlerine odaklandı ve zihnine girerek ona bir msj bıraktı.
"Git , gölün kenarında bekle beni . Dolunay yukselince orda olacagim " Nik onay ister gibi bakti gözlerine. Merida goz kirparak onayladi .

Nik yavaşça arkasini dönerek ahira dogru yurudu . Atina binip uzaklaştı.
Mikael gülümsedi ve meridaya döndü. "Hıh, şuna bak nasıl da seni bırakıp gitti . Sende bu sefil icin bana karsi geliyorsun !"
Tum kardesleri üzgündü. Rebekah agliyordu . Esther de uzgundu ama gozleri sinirden ateş saçıyordu.

"Aglamayi kesin de su sofrayi koyun !" Diye bagirdiginda mikael , merida umursamadi ve arkasini donup Rebekahla uyudugu odaya yürüdü.

"Nereye Merida !"

"Ac değilim, akittigin kan beni doyurdu !"
Meridaya yaklasti Mikael
"Benim guzel meridam , bunu istememistim , sen benim goz bebegimsin ve o seni haketmiyor . " parmaklarini yuzune yaklastirdi meridanin onune dusen bir tutam saci geriye atmak icin ama Merida hizla bileginden tuttu ve ittirdi .

"Bana bir daha dokunmana izin vermeyecegim . Bugünü unutma Mikael , bugün uzerimde soz sahibi oldugun son gündü! " hışımla arkasini dondu ve odaya girdi . Hızla kapadığı tahta kapının önüne çöktü ve ağladı. Ayni zamanda plan yaptı.
Hemen kalkti ve birkaç torba buldu . Birinin içine birkaç parça kiyafetini , belki para eder diye takılarini ve tılsımlı kolyesini koydu . Diger torbalardan birine kılıcını ve hancerini koydu . Küçük pasli aynada kendine bakti .Mikael in yoldugu saclarini duzeltti . Çiçekli tacini duzeltti ve takti . Elinin tersiyle goz yaşlarını sildi ve
"Bugun benim düğün gunum ve ben hala bir gelinim " diye mırıldandı. Düğün yuzugune bakti ve parmağıyla hafifce dokundu . Mikael Nik e her vurdugunda Nikle birlikte hissettigi acıyı düşündü. Nik tekmeleri arasindan zorla elindeki yuzugu cikararak Meridanin daha fazla hissetmesini engellemisti . Bir insan kendi çocuğuna nasil boyle davranabilir diye düşündü.

Küçük pencereden disari baktı. Dolunay yavas yavas yükseliyordu. Toparlandi ve torbalarla birlikte pencereden dışarı çıktı.
Erkek kardeslerinin kaldigi odanin penceresine yaklaştı. Iceri girdi . Tam Nik in esyalarini alacaktı ki Kapı açıldı. Yüreği ağzına gelmişti. Neyseki gelen Elijah tı .Hemen kapıyı kapattı.
" Ne yapıyorsun Merida?"
" Elijah Gitmek zorundayım, Lütfen anla beni " Elijah sıkıntıyla kafasını salladı.
"içeri kimsenin girmemesini sağlarım "diyerek çıktı.
Merida hızlıca üçüncü torbaya da Nik için kıyafet koydu. Birikimlerinden kalan az miktardaki parayı da aldı. Kendi silahlarını koyduğu torbaya Nik inkileri de koydu .Elijah odaya girmişti.
"bu ok ve yayı da al Merida. -bir kese uzattı.- Burada biraz para var, Ben biriktirmiştim, bunu da al. " elini itti Merida Elijah ın .
"Hayir bunu alamam. Olmaz Elijah ." Elijah eline keseyi koydu ve diğer eliyle tuttu.

"sana mutlu olman için her şeyi yaparım demiştim Merida. Şimdi izin ver Sözümde durayım. Kol Atını hazırladı. Rebekah da sizin için yiyecek hazırladı. Hadi hemen çıkalım"

Birlikte Pencereden çıktılar. Ata doğru gittiler. Kol ve rebekah orada bekliyordu, sarıldılar.
"Oraya kadar yalnız gitmene izin veremem bende seninle geliyorum . " dedi Elijah
"Hayır Elijah , Nik burada beni bekliyor . Yalniz olmicam ." Elijah kafasini salladi ve sarıldılar. Iste bu sefer son sarilişım belki de diye düşündü Elijah .
Merida torbaları atın heybesine koydu ve sırtına atladı. Hızla uzaklaştı.

...

Gölün kenarında oturmus dolunayın yansımasını izliyordu Nik . Ne kadar mükemmel diye düşündü. Burda ne cok anısı vardı. Meridayla burda ne kadar hayal kurmuştu. Babasinin sozlerini düşündü. Hakliydi babası, Meridaya layık degildi. Merida kusursuzdu .Ama o güçsüz ve acizdi . Sürekli babasinin dayaklari ve sözleriyle terbiye edilen bu güçsüz beden , güçlü ve guzel kıza nasıl layık olurdu . Yapamiyordu , bırakamıyordu. Onu kaybetme düşüncesi bile kahrediciydi . Hayattaki en büyük korkusu Merida nin kendisini sevmeyi birakmasiydi . Onun sevgisi olmadan Nik bir hiçti . Ne yaşamak icin bir sebebi kalırdı ne de bulabilecegi huzur . Babasi yüzünden nefret doluydu ama Merida sayesinde tüm bu nefretin içinde insanlığını koruyor , sevmeyi biliyordu .

At nalı sesini duyduğunda hızla ayaklandı. Gördüğü manzarayla gülümsedi.
Bembeyaz uçuşan kiyafeti ve atıyla peri kızı gibiydi Merida .
Attan indi ve Nik'e koşup boynuna atladi . Nik onu kaldırıp etrafında döndürüyordu . Ikiside huzur doluydu yeniden . Her şeyi herkesi arkalarında bırakmışlardı.
Nik yavaşça durdu ve Meridayi indirdi . Özlemle Dudaklarina kapandi . Heycanla çırpınan kalpleri ve dengesiz hızlı nefes alış-verişleriyle durdular ve alınlarını yaslayıp gozlerini kapadılar.
"Seni cok seviyorum " diye mırıldandı Nik. Merida gülümsedi ve gözlerini kısıkça açarak Nik in gozlerine bakti .
"Bunu bana ilk söylediğin zamanı hatırlıyor musun , her şeyin başladığı, ruhlarimizin bağlandığı günü? " Nik kafasini hafifce sallayarak onayladı. Devam etti Merida
"Tam burada ruhlarimiz birbirine ait olmuştu " duraksadı
"Evet sanirim 16 yasindaydik " diyerek gulumsedi Nik . Merida kafasini sallayarak kıkırdadı .
"Ben bugün her seyin başladığı yerde tamamen birbirimize ait olmak istiyorum - Nik in avuclarinda olan ellerini çekip, yuzunu avuçları arasına aldi - senin olmak istiyorum "
Nik gülümsedi ve " emin misin ? " diyerek dudaklarini büzdü . Merida gülümseyerek Nik in dudaklarina kucuk bir opucuk kondurdu . Aralarinda yaklasik 15 cm falan vardi bu yuzden opmek icin parmak uçlarında yükseliyordu Merida .
"Eminim " dedi

...

Ay ışığında yavaşça, birbirlerini ezberleyerek ve aşkla bütünleştiler . Her zerreleriyle birleştiler. Birbirlerine ait oldular .

Nik , Meridanin utançla yere egdigi kafasini çenesinden tutarak kaldırdı ve gözlerine baktı.

"Benimsin , her zaman ve sonsuzadek ( always and forever ) " Merida gülümseyerek yanıtladı

"Seni seviyorum, her zaman ve sonsuzadek ( always and forever ) "

Hikayenin ilerleyişi hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşın 💞

Oy vermeyi unutmayın 💕




THE HATE (& Klaus Mikaelson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin