01.15 ~|Seçilmiş

1.1K 71 13
                                    

Medyadaki şarkıyla okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar...

M.S. 1011

"Merida , Merida ! uyan , lütfen uyan ! "

"Niklaus , neler oluyor ? "

"abi , Merida bayıldı , son günlerde sıklaştı . napıcağım bilemiyorum , korkuyorum ona bişiy olmasından ! "

"üzülme kardeşim o çok güçlü iyileşecektir , uzun zamandır sürekli yolculuk halindeyiz yorgun düştü , üstelik yaşananlar , niklaus bak kendine geliyor "

"hayır ! lütfen , benden bunu istemeyin , lütfen ! " sayıklamalar çığlıklarla karışarak kulübedeki küçük odayı dolduruyordu.

niklaus'un kucağında yatan güzeller güzeli kadın çökmüş yeşil gözlerini kırpıştırarak açmaya çalıştı . alnını kırıştırdı , canı yanıyordu . önce bir uğultu şeklinde duyduğu sesler ve bulanık simalar netleşmeye başladı .

"me-ri-da ! me-ri-da ! meri-da ! merida ! " gözlerini tam anlamıyla açtığında tanıdık bu iki sima az da olsa kadını rahatlatmıştı . adam ise uğruna hiç düşünmeden canını feda edeceği yeşil gözlere kavuşmanın huzuruyla kollarındaki kadına sımsıkı sarıldı .

"iyi misin , çok korktum , kabus mu görüyordun "

kadın, beti benzi atmış yüzü ve dehşet içinde kalmış gibi bakan gözleriyle sevdiğini rahatlatmak istedi ve başını salladı .

"geçti canım geçti " diyerek adam kadının başını göğsüne bastırdı ve saçlarını okşadı .

Elijah ikisininde iyi olduğuna kanaat getirerek kardeşine göz kırptı ve dışarı doğru adımladı . her ne kadar kardeşinin karısı da olsa da kendini niklaus'un yerine koymadan edemiyordu . merida yı sarıp sarmalamak onun en büyük ama asla gerçekleşmeyecek arzusuydu . sevdiği kadın kardeşiyle mutluydu ve onunla birliktelik istemek sadece onu kendinden uzaklaştırırdı .

...

"anlatmak ister misin gördüklerini ? "

"sadece bana sarıl ve saçlarımı okşa olur mu ? "

adam kadının saçlarına bir öpücük koyarak onayladı ve sessizleştiler .

kadın ne yapacağını bu işten nasıl kurtulacağını düşünürken adam karısının hüzünlü haline endişe ediyordu .

15 gün sonra 

"kaç kez oldu ? " dedi cadı

"bilmiyorum , artık sayamıyorum , her gece çığlık çığlığa uyanıyor gündüzleriyse bayılıyor ve her seferinde kabus gördüğünü söylüyor ama ben artık buna inanmıyorum . sakladığı bişiyler var ve durumu gün geçtikçe kötüleşiyor . 2 gündür sürekli burnu kanıyor . " karısına bişiy olacak endişesi adamın içini yiyip bitirirken sesine de yansıyordu .

"karının bir cadı olduğunu söylemiştin değil mi ? "

"evet "

"tamam , buraya getir "

civardaki en yaşlı cadıyı bulmuş ve meridanın başından geçenleri anlatmıştı.

...

niklaus kendi kulübelerine döndü . karısı hareketsiz yatıyor ve kardeşleri finn ,rebekah ve kol başında dikiliyordu , abisi elijah ise karısının yanına oturmuş eliyle alnına dokunuyordu .

THE HATE (& Klaus Mikaelson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin