22.

59 9 2
                                    

Dneska je deň odletu a všetci sa na to tešia ako šialený

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dneska je deň odletu a všetci sa na to tešia ako šialený. Už je asi 7 hodín ráno a Naty sa zobudila na slnečné lúče ktoré prechádzali cez jej záclony. Keď sa pozrela vedľa seba tak tam Hongjoong nebol. Posadila sa na posteľ a začala sa okolo seba obzerať. Netrvalo však dlho a do izby vošiel Hongjoong aj s tackou a jedlom na nej. Na tacke boli urobené tousty, ku tomu bol pomarančový džús a vedľa toho bolo nejaké ovocie a ruža. Naty sa s úsmevom pozrela na Hongjoonga a dala mu pusu ako odmenu. „Toto si naozaj nemusel zlato.” povedala Naty a zahryzla do toustu. „Vieš že pre teba urobím všetko.” keď to povedal tak chytil Naty ruku v ktorej držala toust a odhryzol si tiež. Potom jej dal pusu na čelo a do šuplíka si išiel zobrať uterák a išiel do sprchy. Ešte naposledy sa pozrel na Naty a poslal jej letmu pusu. Naty sa na to začervenala a keď Hongjoong zavrel dvere tak sa vyvalila naspäť na posteľ a začala pišťať ako malé bábo. „Bože, ja som tak šťastná!” zakričala si pre seba v izbe. Postavyla sa z postele a išla si zobrať do skrine kufor ktorý si včera zbalila. Vytiahla rovno a Hongjoongov a potom si už iba vybrala veci ktoré si dneska oblečie. Nakoniec sa rozhodla pre tento outfit:

Veľmi sa tešila na týždeň strávený iba s kamarátmi a bez starostí

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Veľmi sa tešila na týždeň strávený iba s kamarátmi a bez starostí. No všimla si že ani Mia s Mingim sa poslednú dobu nechávajú moc náladovo. Ako keby ich niečo trápilo a nechcú to povedať. V tom keď sa nad tým Naty tam zamyslela tak iba zhikla. „Hiii, čo ak je Mia v tom, čo ak práve to ich trápi!!” povedala Naty nahlas na čo hneď za ňou stál už Hongjoong v uteráku a pozeral sa na ňu s prekvapeným pohľadom. „Čo si povedala?” „Nič, nič. Len.... Mia a Mingi sa poslednú dobu správajú divne a tak ma napadlo že či s ním Mia nebude mať dieťa.” „Ako ťa to napadlo?” povedal Hong na čo sa pousmial a potiahol Naty ku posteli a posadil si ju na nohy. „Vieš, dievčatá mávajú dosť zvláštne chute keď čakajú bábätko, a Mia poslednú dobu stále je veľa vecí a tak ma napadlo toto. A ešte k tomu Mingi je v strese a stále ju obskakuje!” „Ale ved to robím aj ja tebe. Aký je v tom rozdiel? Chceme len aby ste sa mali dobre, a to že ma Mia rada jedlo neznamená že je tehotná. Véd aj ty veľa papáš zlatko!” „Preboha, čo ak som v tom aj ja!!” vyhrkla zo seba Naty na čo sa jej Hongjoong zaboril do ramena a začal sa smiať. „Prečo na takéto niečo vôbec myslíš? Chceš snáď dieťa?” povedal Hongjoong a z Natynej tváre zobral jej vlasy ktoré jej zavádzali. Pohladkal ju po líci a dal jej pusu. „Na to je ešte príliš skoro Hong! Neboj sa chcela by som mať bábätko, ale fakt sa mi to zdá až moc skoro a moja mama by to zorvna asi moc dobre neprijala.” povedala Naty a obidvaja sa na seba usmiali. „Tak potom té kto bude ho s tebou mať tak bude šťastný.” povedal Hongjoong ktorý nastavil na tváry psí pohľad a zaboril sa ešte viac do Natynej hrude. Naty sa na tom zasmiala a začala ho hladiť po vlasoch a škrabkať. Hongjoong to miloval a vždy sa pri tom uvoľnil. „Jediný s kým by som chela mať rodinu tak by si bol ty Hongi.” povedala Naty na čo sa na ňu Hongjoong pozrel a ešte viacej ju objal. Nedokázal by ani len pomyslieť na tým že bude bez nej a že ho opustí. On to totiž nedovolí.

Tak po dlhej dobe nová časť, 😅😅síce je kratšia a dosť sa za to ospravedlňujem, ale nemám teraz poslednú dobu moc času a nejako sa mi ani nechce, musím priznať. Tak ja dúfam že sa vám páčila a pevne verím že tu zanecháte aspoň ten Vote a nejaký ten komentár🥰🥰🥰🌱🔥💧🌪️

4 Živly 🌱🔥💧🌪️Where stories live. Discover now