5.

104 15 0
                                    

Keď chalani prišli domov tak začali rozmýšľať o tom čo budú jesť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď chalani prišli domov tak začali rozmýšľať o tom čo budú jesť. Chalani totiž chodia na miestny internát ktorý je od školy vzdialený asi pol hodinku pešo, preto chodia autobusom. Po chvíľke sa ozval Hongjoong ktorý od hladu vzlikal. „Mingiii...ja som fest hladný (začalo mu škvŕkať v bruchu), poďme sa niekde najesť!” „Oooh, Hongjoong, Hongjoong, ty snáď nikdy nevydržíš bez jedla však?” „Ale vydržím Mingi, len dneska ma nejako moc moje brucho neposlúcha.” „No dobre, pôjdeme potom ale vonku do parku, zober si svoj skateboard!” „Dobre už letím.” od radosti vyskočil Hog z gauča v ich izbe a bežal sa ešte prezliecť. V tom však Mingimu prišlo veľmi zle a začala sa mu točiť hlava. Nevedel čo má zo sebou robiť a tak rýchlo utekal do kúpeľne kde sa rýchlo ovlažil vodou. Keď sa však pozrel do zrkadla tak sa zľakol aj sám seba. Oči mal úplne červené, z jeho oči sršali plamene ako keby chceli niekoho zabiť. Mingi neveril čo uvidela a tak sa znova oblial vodou a potom keď sa pozrel znova do zrkadla tak bolo po všetkom. „Do riti, čo to kurva bolo?” povedal si Mingi pre seba a držal sa za mokrú hlavu. V tom iba započul ako na neho kričí z obývačky Hog a jeho hlas bol čoraz výraznejší až kým neprišiel ku kúpeľni. „Mingi! Si v poriadku, čo sa stalo? Si celí mokrý, čo ťa mama neučil ako sa máš umývať?” začal sa smiať Hongjoong no Mingi bol vystrašený. Mingi schmatol uterák a pretrel si svoju mokrú tvar a išiel sa prezliecť do izby. Nechápal čo sa mu pred chvíľku stalo. Možno len bluznil od hladu.

Mia si spokojne vykračovala ku Naty s ktorú sa dohodli že dneska sa pôjdu niekde najesť

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mia si spokojne vykračovala ku Naty s ktorú sa dohodli že dneska sa pôjdu niekde najesť. Mia sa ešte uistila či Naty nezaspala a tak jej zavolala. Poznala totiž Naty a vedela že vždy keď príde zo školy tak ide spať. „Ahoj Naty, tak čo ideme sa niekde najesť?” „Mia, prídi prosím ku mne, necítim sa moc dobre a stalo sa mi niečo čo som asi nikdy nevidela.” „Naty, čo sa stalo?” „Poviem ti keď prídeš ku mne, potom môžeme ísť von.” „Dobre, hneď som tam.” Mia rýchlo bežala ku Naty domov, dvere jej otvorila Natyna mama a Mia išla hneď za Naty hore do izby. „Konečne som tu.” Naty bola otočená ku oknu a Mia jej nevydala do tváre. „Naty si v pohode?” v tom sa na ňu Naty otočila a keď uvidela Mia jej oči tak ostala v šoku. V Natynych očiach sa prmietli zvláštne vlnky sfarbené do šeda. „Mia, ja neviem čo sa to deje, neviem ako mám vrátiť späť svoje oči!” Naty začala plakať a Mia si k nej sadla a pozerala sa jej stále do jej oči. „Naty, len sa ukľudni, niesi slepá však?” „Nie niesom, ale moje oči sa zmenili, proste ma robolela hlava a nevedela som čo mi je potom som si ľahla a zdriemla som si. Ako som sa zobudila tak som sa išla nalíčiť ku zrkadlu a zbadala som moje oči.” „Pozri Naty, ak niesi slepá tak je to v poriadku, teraz sa len ukľudni a zavri oči. Pomaly dýchaj a ukľudni sa.” Naty poslúchla Miu a začala pomaly dýchať a postupne sa ukľudnila. Keď otvorila oči tak bolo všetko v normálnej podobe ako predtým. „Už ti je lepšie?” „Áno, je mi lepšie, mali by sme už ísť, potom sa pôjdeme aj niekde prejsť.” „Dobre.” Naty sa ešte išla oriadiť a potom spolu s Miou išli do mesta. Mia vybrala jeden z ich obľúbených podnikov a išli sa tam najesť. V celom meste tam robili najlepšiu pizzu a aj najlepšie cestoviny aké kedy jedli. „Bože, už sa teším keď si objednám tie super cestoviny s kuracím mäsom, mňam.” zalizovala sa Mia a Naty sa na nej iba smiala. „Ja si dám to isté čo ty.” „Jooj, kedy si si ty vybrala niečo iné ako ja?” „Neviem, asi nikdy lebo viem že ty vyberieš vždy dobre.” „Skús dneska niečo podľa seba.” „Nie, dneska iďme podľa teba.” „No dobre, keď myslíš!” ku babám prišla čašníčka a kým si baby objednali tak sa vo dverách objavili Mingi s Hongjoongom ktorý už netrpezlivo čakal na to kým si sadne a bude si môcť objednať. Ako prvá si ich všimla Naty a začala sa na Hongjoongovi smiať. „Naty na čom sa smeješ?” „Pozri sa kdo tu prišiel?” Mia sa obzrela za seba a uvidela Hongjoonga ako tancuje nad jedálnym lístkom. V tom si Hongjoong všimol Naty a zamával jej. Naty mu to s úsmevom opätovala a ukázala im nech si idú k nim prisadnúť. Hongjoong strčil do Mingiho ktorý si už pozeral jedálny lístok a začal mu niečo hovoriť. Mingi sa pozrela na Miu a Naty a potom zase na Hongjoonga s prekrútením očí mu prikývol. Chalani si išli prisadnúť k babám aj keď Mingi z toho moc nadšený nebol.

Dneska nová časť pod dlhej dobe. Fuuuh konečne tu prichádzame k zoznámenie našich hlavných postáv. 🥰🥰🥰🤩🤩😍

4 Živly 🌱🔥💧🌪️Where stories live. Discover now