1.

300 19 0
                                    

Asi rozmýšľate čo taký živel robí na zemi. Ja vám to poviem jednoducho. Študuje a zdokonaľuje sa. Štyria študenti ktorý sa volajú Mia, Naty, Mingi a Hongjoong sú deti matky prírody. Schválne ktorý z nich je kto?

Ten pocit keď sa ráno musíte zobudiť len kvôli tomu že vám zvoní budík a vy musíte ísť do školy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ten pocit keď sa ráno musíte zobudiť len kvôli tomu že vám zvoní budík a vy musíte ísť do školy. Taky pocit mala dneska Mia ktorá vstávala do školy. Mia je tretiačka na strednej. Venuje sa hudbe a tak tiež aj spevu, ale to je len jej záľuba. Dneska začína totiž nový školský rok a s jej kamarátku Naty dneska vstávajú do školy skôr aby sa stretli a išli na kávu. Naty je o dva ročníky nižšie než je Mia. „Bože tak sa mi nechce vstávať.” Mia sa znova zabalila do periny no budík ju nenechal na pokoji. Keď sa Mia konečne pozbierala tak sa pozrela na hodiny v telefóne a keď uvidela že je za 5 minút pol 8 tak skoro zinfarktovala. Rýchlo išla do sprchy a oblieka si na seba školskú uniformu. Rýchlo schmatla ruksak a utekala vonku na čo jej hneď zavolala Naty. „Čau Mia, kde toľko trčíš, ja už čakám na zastávke asi 10 minút a teba nikde!” „Prepáč Naty, zaspala som a pri tom mi zvonil budík. Prepáč.” „To je v pohode, hlavne si pohni, za pár minut nám ide bus a budeme mať len hodinku na to aby sme si niekde sadli!” „Dobre už letím!” Mia rýchlo zložila telefón a bežala ako jej sily stačili. Keď videla ako už prichádza autobus tak ešte viac zrýchlila a nastúpila do neho. V zadných častiach sedela Naty a držala jej miesto. „Bože Mia, zase si to ledvom stihla!” „Ako to že zase?! Však ideš so mnou prvý krát do školy!” „Moja zlatá, prvý krát určite nie, čo si myslíš že ako si fungovala na základnej?” „Ježiš, úplne som na to zabudla, ale aj tak stalo sa to len pár krát!” „Keď myslíš!” baby celú cestu kecali o tom aké predmety by mala Naty dostať v prvom ročníku. Naty bola z toho úplne na dne, nevedela aké to bude na strednej a už vôbec nevedela aký bude mať kolektív. Posledné dva roky na škole bez Míi bola len terč na posmech. Vždy keď bola s Miou tak sa cítila bezpečne. Naty bola presvedčená o tom že Mia je jej ochranca ktorého v živote mala stretnúť. Ale cítila že je aj s ňou nejako prepojená no nevedela prísť na to ako?

Keď baby vystúpil z autobusu, namieril si to rovno do kaviarne kde si kúpili kávu a pomaly išli pešo do školy. Od kaviarne bola cesta do školy asi cca pol hodinku a keďže mali obidve čas asi skoro hodinu tak sa rozhodli prejsť sa pešo. „Je zvláštne byť s tebou zase na škole.” „Prečo?” „Neviem, vždy to tak bolo, aj na základnej škole si vždy bola pre mňa a si ako moja sestra. Som proste rada že môžem byť súčasťou tvojho života a tvojho príbehu.” „Tak to som aj ja rada.” potom Mia iba schytila Naty za ramena a silno ju objala až skoro vyliala kávu. Potom sa začali smiať až nakoniec ten kto skončil bez kávy bola Naty. Keď už boli pri škole kde boli zhromaždení všetci žiaci tak si našli miesto na sedenie a čakali na preslov ich riaditeľa. V tom sa iba všetci roztlieskali a na pódium prišli profesori aj s riaditeľom a zástupcom. „Milí študenti, študentky, rodičia a profesori. Dneska vás chcem privítať na otvorení nového školského roka v ktorom chcem privítať našich nových prvackych študentov (zaznel znova potlesk) a tak tiež a pár našich nových profesorov ako je pani profesorka Linda Scheiferivá a pani profesorka Sandra Basterová. Zároveň chcem aj privítať študentov ktorý pristúpili na našu školu a popriať im nech sa im na našej škole darí. To je roe dnešok odo mňa všetko a prejem krásny zvyšok dňa zo spoznávaním našej Strednej Školy Medzinárodných Umení.” davom sa šíril silný potlesk a psikot študentov. Mia a Naty sa tešili na nový rok plný zábavy a nových dobrodružstiev ktoré budú po dvoch rokoch znova zdieľať spolu. Výhodou tejto školy bolo to že to bola spojená stredná škola s výškou. „Tak čo Naty, pripravená zbaliť tento rok nejakého fešného chalana?” „Že váhaš Mia, nebudem v tom ale sama, aj ty si niekoho nájdeš a to bez odvrávania.” „Ale no tak...” „Blabla, blabla...nepočúvam tvoje výhovorky.” „No tak Naty to-.” Naty začala ešte viac zvyšovať hlas. „Blabla, bla...hovoríš niečo lebo ja nepočujem?” baby sa na sebe smiali a robili si napriek a počas chôdze do seba vrážali. No nedopadlo do zrovna najlepšie, teda, aspoň podľa Míinych predpokladov.

Beng💥 nová knižka a nové zaujímavosti a tajomstvá. No čo? Ako ste na tom zo zisťovaním kto je aký živel? Som zvedavá kto na to príde ako prvý. 🌱🔥💧🌪️

4 Živly 🌱🔥💧🌪️Where stories live. Discover now