15.

71 11 2
                                    

Mingi sa ráno zobudil no nikde nenašiel Miu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Mingi sa ráno zobudil no nikde nenašiel Miu. Rýchlo vstal z postele a išiel sa poobzerať po dome no stále ju nevedel nájsť. V tom započul spev zo sprchy a odľahlo mu. Zaklopal na dvere na čo sa odtiaľ ozvala Mia. „Hneď to bude, počkaj chvíľku!” ozvala sa na čo asi o 5 minút vyšla zo sprchy. „Mia, zaspali sme do školy!” „Počkať, dneska je škola?!” povedala Mia zhrozene a bolo už asi 10:45. „Omg, Mingi to si nevedel povedať skôr a ako je možné že mi nezvonil budík?!” Mia rýchlo zobrala telefón a našla tam zameškané hovory od Naty a potom prešla na budík. Budík bol však zapnutý a Mia nechápala ako sa naň nemohla zobudiť. „Veď budík je zapnutý, ako je možné že sme sa naň nezobudili?!” „Možno sa nám až tak dobre spalo že sme ho nepočuli. A ani by som sa nečudoval, lebo po včerajšku sme boli fakt vyčerpaný.” povedal Mingi a začal sa naťahovať. V tom si Mia všimla Mingiho brucho. Včera keď boli na bazénoch tak si to nejako nevšimla no jeho telo bolo vypracované a na bruchu mal výrazne tehličky. Keď však Mingi dal dole ruky tak sa jeho brucho zakrilo znova tričkom. „Mingi, musíme ísť do školy, som zvedavá ako to vysvetlíme ostatným profesorom a hlavne Naty a Hongjoongovi.” povedala Mia trochu naštvane no Mingi iba prekrucal očami. „Toto je jeden z dôvodov prečo by som s tebou nechcel ani chodiť, si strašne panovačná a dosť ma to štve!” „A ty si snáď mýliš že by som s tebou niečo chcela mať? Tak to si potom na veľkom omyle.” „Hmmm....tak prečo som potom spal u teba? To som mohol rovno ísť späť na internát a tam sa vyspať a vstať normálne do školy!” „Ouuu, takže ty teraz dávaš za vynu mne že sme zaspali do školy?!” Mia už bola naštvaná ale Mingiho to nejako netrápilo. „Do teraz sú bol v pohode a bavili sme sa spolu normálne, čo máš kurva zase za problém?!” „Kto povedal že sa s tebou budem baviť?! Robím to len kvôli Hongjoongovi aby sa necítil zle, to je všetko!” začal Mingi kričať na čo sa Mia naštvala a išla do izby. Zabuchla za sebou dvere. Potom však z dverí vyleteli Mingiho veci. „Zober si to a vypadni odtiaľto!!” povedala Mia a nakoniec znova buchla dverami a zamkla sa. Mingi nepovedal ani pol slova a naštvaný odišiel z domu. Po ceste na internát sa ešte zastavil v kaviarni a kúpil si kávu na ukľudnenie. Keď prišiel na internát tak sa vyvalil na gauč a zapol si videohry. Snažil sa zabudnúť na hádku medzi ním a Miou.

 Snažil sa zabudnúť na hádku medzi ním a Miou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mia zatiaľ doma ležala na posteli a plakala. Nechápala ako toto mohol Mingi spraviť. Véd do teraz boli v pohode a včera sa spolu zabávali. Keď Mia plakala tak sa pozerala von oknom a pomaly pri tom zaspala. Aši o hodinku sa zobudila a okolo nej lietali kavpky vody. „Čo to kurva je?!” povedala si Mia nahlas a v tom kavpky vody spaldi na zem. Nechápala čo sa práve stalo. Išla do kúpeľne si opláchnuť jej suché oči. Niečo ju v tom však napadlo no keď to chcela spraviť tak jej niekto zazvonil na zvonček. Mia išla otvoriť a vo dverách stála Naty aj s Hongjoongom. „Omg, Mia si v poriadku?!” „Hej som Naty, prečo by som nemala byť?” „Vieš ako sme sa s Hongjoongom báli o teba a o Mingiho?! Mysleli sme si že sa vám niečo stalo lebo ste nedvíhali telefóny!” povedala Naty dosť ustrachane. Mia ich pustila do vnútra a zavrela za nimi dvere. „A kde je Mingi?!” ozval sa Hong na čo VŠAK Mia sklopila zrak do zeme. „Mia, sakra kde je Mingi?!” povedala už Naty naštvane a Mia si v tom sadla na sedačku a sklonenú hlavu si oprela o ruky. „Vyhodila som ho.” „Prečo?” „Povedal mi že sme není kamaráti a že môžem za to že zaspal do školy a že sa so mnou a Naty baví len kvôli tebe Hong.” vtedy sa Mia znova rozplakala. Naty sa pozrela na Hongjoonga a potom si sadli vedľa Mii. „Nevidela si na ňom niečo divné, možno iná farba očí?” spýtal sa Hong a položil Mii ruku na rameno. V tom si Mia spomenula na jeho telo. „Hong, Mingi posilňuje?” „Nie preboha. On ma postavu takú ako ja. Je trošku tuková a nemá žiadne tehličky, to by som si všimol za tie roky.” keď to povedal tak Mia ostala zarazena. „Preboha!” „Mia stalo sa niečo?!” spýtal sa Hong vážne. „Ráno keď som vyšla zo sprchy tak mal úplne inú postavu, na bruchu mal tehličky a celkovo jeho telo bolo....bolo proste iné.” „Myslíš si že s tým súvisí jeho sila?” „Určite áno, ale obávam sa že som ho príliš naštvala. Dúfam že nespraví nejakú hlúposť!” „Pozrite, idem sa pozrieť na internát a dám vám vedieť či tam je!” „Idem s tebou Hong!” povedala Naty a postavila sa z gauča. „A kto budem s Miou?” „Hong, to nevadí, aj tak nemám moc náladu na rozprávanie, choďte spolu.” Hong iba prikývol a s Naty sa pobrali na internát pozrieť či je tam Mingi.

Už prešla asi hodinka od Hongjoongovho a Natynho odchodu. Mia sa rozhodla ísť si sadnúť na balkón a trochu zrelaxovať. V tom však uvidela na balkóne siluetu nejakej osoby. Mia sa zľakla a z rúk pustila pohár s vodou ktorý sa jej rozbil na zemi. Silueta sa k nej čo raz viacej približovala a Mia pomaly ustupovala dozadu až kým nenarazil do postele. V tom si však Mia všimla ohnivé oči a už vedela kto je tá osoba. „Mingi?!” povedala vystrašene a snažila sa Mingiho vrátiť do pôvodného stavu no on neposluchal. Keď už bol blízko nej tak sa Mia zľakla a schulila sa na posteli do klbka. Nič sa však nestalo a Mingi ostal stáť nad ňou. Mia sa posadila na posteľ a pozerala sa Mingimu do je ohnivych oči. Mingi sa znova priblížil k Mii a hodil ju na posteľ tak že ležala pod ním. Mii začalo biť srdce ako o život a dostala strašný strach. Od ich tvary ich delilo ani nie 20 centimetrov možno aj menej. Ich pohľady boli až tak silné že v okolí bolo také hrobové ticho že by ste počuli spadnúť aj malé pierko na zem. Mia zavrela oči a keď ich otvorila mala ich sfarbené ako voda. Mingi sa iba usmial, ako keby vedel čo robí. Nechcel Mii ublížiť. Aspoň tak to potom Mia vnímala keď vedela aký to je pocit mať iné oči. Hneď videla svet iným pohľadom, bol to zvláštny pocit keď sa pozerali do svojich očí navzájom. „Mia, prepáč mi že som bol na teba hnusný.” povedal Mingi ktorý stále mali Miu pod sebou. Nechýbalo by veľa aby sa tý dvaja neoobozkali. „Aj mne to je ľúto Mingi, nechcela som ti ublížiť.” keď to Mia povedala tak sa Mingi znova usmial no teraz bol jeho úsmev výraznejší. Potom úsmev zmizol a začal sa pomaly približovať k jej peram. Jeho pohľad skákal na jej oči a potom na jej pery. Mia sa nebránila a zavrela pomaly oči. Od bozku ich delila mala medzera. A v tom...

Dneska nová časť🥰🥰som rada že na tomto príbehu už mám viac ako 110 čitateľov, je to zvláštne lebo len asi pred mesiacom som ju začala písať. 🤩🤩🤩🤩 Ďakujem🌪️💧🌱🔥

4 Živly 🌱🔥💧🌪️Where stories live. Discover now