Prolog

897 20 0
                                    

Stadens ljud lät bara som en viskning här uppe på klippan med utsikt över hela Stockholm. Ljuset från alla stadens lampor lyste upp våra smutsiga, solbrända ansikten.

''Ifall jag kunde, skulle jag göra allt för att få ha dig här, bredvid mig, för alltid'' log jag mot den vackra skapelsen bredvid mig. Solnedgången hade slutat för längesedan och stjärnorna blänkte nu på den nattsvarta himlen.

''Lovar du att du alltid är vid min sida? Och att vi alltid berättar allt om varann?'' frågade jag Felix. ''Ja jag lovar. Och du får aldrig försvinna ifrån mig, någonsin'' viskade han innan han böjde sitt huvud och kysste mina läppar.

Om man kunde stanna tiden skulle jag vilja att den stannade precis just här och nu, för alltid, även om vi inte visste allt om varandra, för vissa hemligheter ska man bevara för sig själv. Man kanske inte ska gräva i det förflutna.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ detta är då prologen till all about you vilket är min första novell/bok/ vad man nu vill kalla det! de första 7 kapitlen är väl kanske inte super bra men läs vidare så kanske ni tycker om den :)

All about you | F.SWhere stories live. Discover now