Kapitel 10

346 13 0
                                    

Felix perspektiv

Efter träningen så åkte Ogge, Omar, Oscar, jag och Sandra hem till Ogge. när vi kom hem till Ogge slängde Omar sig på soffan och ropade ''andra hem, ljuva andra hem!''.

Han slog på tv:n och bläddrade till någon bra kanal. Medan han höll på satte vi oss andra i soffan. Sandra satt brevid mig och höll i min kalla hand. Sakta lutade hon sitt huvud mot min axel. Jag pussade henne på huvudet och lade min arm om hennes axlar.

''Meeeh Ogge! Det finns inge bra kanaler!'' stönade Omar högt.

''Men då kan vi väl kolla på skräckfilm!'' stönade Ogge tillbaka innan han reste sig och gick fram till film hyllan vid tv:n.

Under filmen så kände jag hur Sandra ryckte till och tryckte sitt ansikte mot min axel varje gång det blev läskigt. När filmen var slut låg hon och sov mot min axel.

''Tror du det är okej att vi övernattar här?'' frågade jag Ogge och kollade menande på Sandra som var långt ifrån vaken.

''Ja, absolut'' svarade Ogge. ''Ni kan ta gästrummet så tar Oscar och Omar soffan.''

''Vah? ska jag sova med snarkaren!'' utbrast Omar.

''Jag snarkar INTE!'' skrek Oscar tillbaka.

''Joho!''

''Nähä!''

Jag lämnade dem och gick mot gästrummet med Sandra bärandes i min famn. Väl framme vid gästrummet lade jag henne i sängen och bäddade ner henne i det fluffiga täcket. Sedan lade jag mig bredvid henne och höll om henne. Jag kände hur hon plötsligt vände på sig och viskade:

''Jag kan gå själv.''

''Inte när du sover.'' log jag.

''Tänk om jag inte sov.'' Svarade hon trött.

''Tänk om du gjorde det.'' viskade jag till henne innan hon sa god natt. jag pussade henne i pannan och stängde ögonen.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ett jättetråkigt mellan kapitel men strunt samma! det kan behövas ibland. Skrev detta lite under stress på morgonen så... men det kommer bättre kapitel!

All about you | F.SWhere stories live. Discover now