Kapitel 36

243 7 1
                                    

*Felix perspektiv*
Jag hade fått tillbaka henne. Att äntligen veta att hon är min är underbart. Jag satt i studion med killarna och pratade om allt och inget. Omar höll på att visa oss bilder på en katt medan Oscar satt och verkade mer intresserad utav det som hände på hans mobil än Omars tjat om hur söt den lilla kattungen hans granne har skaffat är. Själv kunde jag inte undgå att smygtitta på vem det var han smsade med, men namnet på displayen visade bara "sötnosen".

"Eee killar jag måste dra" sa Oscar och reste upp från hans sittande position från golvet.
"Ey! Vart ska du?" Frågade Ogge och kollade förvånat på honom. Oscar ryckte på axlarna och gick ut genom dörren.

* Gabriellas/ Ellas perspektiv*

Jag och Oscar hade bestämt oss för att åka in till stan för att ta en fika. Att vi dejtade hade vi inte berättat för någon eftersom vi tänkte att Oscars fans skulle luska ut det på något sätt om vi berättade, och enligt Oscar skulle det bara leda till kaos. Vi skulle alltså mötas på The Coffee Shop vid Regeringsgatan om en halvtimme. The Coffee Shop är ett litet, mysigt café dit inte särkilt många går för att fika. Därför var det ett perfekt ställe att gå till om man smygdejtade.

Jag gick ut från Östermalmstorgs tunnelbana och gick längs Jakobsbergsgatan innan jag svängde av Regeringsgatan. När jag kom fram till caféet stod redan Oscar vid disken med två kaffe, redo att betala. Han vände sig om och sprack upp i ett leende när han såg att jag stod bakom honom.

"Hej gumman" viskade Oscar och kramade mig. jag log mot honom och tog hans hand och började gå utåt. Han kollade på mig och verkade inte kunna sluta le. en bubblande, varm känsla for igenom mig och det pirrade till i magen när han ställde sig framför mig och kysste mina varma läppar. när han drog ifrån slog januarikylan direkt mina läppar och det kändes tomt när inte hans rosaröda läppar långsamt masserade mina. Var det kanske så här det kändes när man var kär, på riktigt?
~~~~~~~~~~
Kort kapitel men aja! Vill ni ha mer i Ellas och Oscars perspektiv?

Ha det bra❤️

All about you | F.SDär berättelser lever. Upptäck nu