Kapitel 28

253 11 1
                                    

•Felix perspektiv•
"Good work, boys! Take a little break" sa Matt glatt. Vi hade vart i USA i fyra veckor nu och jobbat stenhårt med vår nya EP och våra nya koreografier. Alla nya låtar och danser var fantastiska och jag var helt säker på att våra foooers skulle älska dem. I en av våra nya musikvideor skulle självaste Alli Simpson vara med!

Jag tog en klunk vatten ur den flaskan jag hade och låste upp mobilen för att se vad jag missat. Ett långt och gulligt sms från Sandra hade rullat in 03:48 amerikansk tid. Alltså för ca nio timmar sedan. Jag öppnade smset och började sedan läsa de sju raderna.
"Hej sötnos! Ville bara säga att jag älskar dig och att jag hoppas du har det bra i USA. Jag vet inte ens om du kommer svara på detta eftersom du har så fullt upp, men har du tid så får du gärna göra det! Puss och kram :*"
Jag skrev några förlåt för att jag inte svarat och att jag älskade henne mer än allt annat på denna jord.

Efter yttligare tre timmar med dans hade vi åkt till det vi kallade hem dessa två månaderna. Med en ljudlig suck slängde sig Omar på soffan och slog på tv:n. Efter att ha zappat mellan kanalerna som bara visade samma program hela tiden stängde han av den och hade fördrivit 10 minuter av den tråkiga eftermiddagen.

Istället för att vara kvar på nedre våningen så gick jag upp de tjugotre trappstegen till mitt och Ogges rum. Jag lade mig på den obäddade sängen och tänkte på hur underbart det hade vart med Sandra här bredvid mig. Hon kanske skulle ha smekt mig över kinden och sagt att jag hade tränat bra idag. Eller kanske hade hon lagt sig bredvid mig och fingrat med mitt bruna hår.

Knappt hann jag tänka mer innan Oscar rycker mig ur sängen och drar fram en ren tröja.
"Oscar vad håller du på me-" frågar jag men avbryts av att Ogge står i dörr karmen med en bandana i handen och säger:
"Felix! Du måste blunda!"
Jag känner hur han knyter bandanan runt mitt huvud och snart kan jag inte se. Jag hör Omar och Kat fnissa i bakgrunden och snart leds jag i väg.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ ett kapitel i alla fall. Men jag har influensan, nationella prov och fullt upp så detta är väl ungefär det jag kan åstadkomma med så här på söndags kvällen. iallafall glöm inte att rösta och kommentera vänner! Ha de gött!

All about you | F.SDär berättelser lever. Upptäck nu