Kapitel 29

250 11 2
                                    

•Sandras perspektiv•
Jag hade precis gått av planet och möttes av Daff som skulle skjutsa mig till resturangen där jag skulle möta Felix. Det var Omars idé att Felix inte skulle få veta om denna dejten.

Väl framme på den mysiga restaurangen vid namn "Domenicks" fick jag sätta mig vid ett bord långt in mot väggen med krasse växande längs väggen. Jag fick en stor meny som täckte mitt ansikte och halva överdelen på den vita blusen. Efter ett tag hörde hur Oscars skratt ekade mellan väggarna och snart satt Felix mittemot mig med en ögonbindel över ögonen.

"Alltså killar, hur ska jag säga detta... TA BORT ÖGONBINDELN, SNARAST!" Sa Felix med irriterad röst. Ogge knöt upp den lilla knuten som hållit ögonbindeln på plats och när Felix såg mitt ansikte var den sura minen som bortblåst.

Killarna gick iväg och Felix satt bara helt chockad och stirrade på mig som om han sett en ängel.
"Är du här? Seriöst?" Sa han chockat men fortfarande med en glad röst.
"Ja Felix, jag är här" log jag och han flätade ihop våra händer.
"Jag har saknat dig" sa han lungt och böjde sig fram så att vi möttes i en perfekt kyss.

~~~~~~~~~~~~~~~~~ jag är sjukt ledsen över att detta kapitlet sög och för att jag inte har uppdaterat på jättelänge men jag har varit jättesjuk och haft nationella prov så det har inte passat att skriva! TACK SÅ HIMLA HEL***ES MYCKET FÖR ATT 2,02K HAR KOLLAT IN DENNA NOVELL! ÄLSKAR ER! Ha det bra!❤️

All about you | F.SWhere stories live. Discover now