Előszó

746 21 4
                                    

Először is, ez a történet eredetileg egy fanfiction, mivel a Hunter x Hunter anime világában játszódik, de az ok, amiért mégsem a fanfiction kategóriába soroltam be, hanem a romantikusba az az, hogy szeretném, ha minél több magyar olvasó ismerkedne meg ezzel a remekművel.

És mert úgy gondolom, nem szükséges az anime ismerete ahhoz, hogy értsük a történetet, önálló történetként is teljesen megállja a helyét. Az író lényegében annyit tett, hogy fogott egy pár karaktert és helynevet az animéből, és egy könyvet írt belőle. De ezen kívül semmiben sem támaszkodik az animére, így bárki megértheti és élvezheti a történetet. Legalábbis ez az egyik oka, hogy nem oda soroltam be, ahova.

A másik ok pedig az, hogy nem mindennap talál az ember egy olyan történetet a neten, ami a kézben fogható könyvek minőségével vetekszik, vagy még le is pipálja azt. (attól függetlenül találni nem is egy nagyon jó minőségű történetet, szóval ezzel nem azt mondom, hogy nincsen, csupán azt, hogy nem sűrű.)

De amikor rátaláltam erre a történetre, és befejeztem az első fejezet olvasását, pontosan ezt éreztem. Hogy ez a történet különleges, és kiemelkedő.

És azt szeretném, ha minél többetekhez eljutna. Így itt vagyok.

Remélem mindannyian annyira élvezitek majd a történet olvasását, mint ahogy én tettem.

Az eredeti történetet a Fanfiction.net oldalon találjátok meg "Seize The Moments" néven Basma K nevű írótól.

Jó szórakozást az olvasáshoz!

Ragadd Meg A Pillanatot [FORDÍTÁS] I FELFÜGGESZTETTWhere stories live. Discover now