1. Nick Fury (MCU) a...

589 25 10
                                    

Jméno: Nicholas Joseph „Nick" FuryPřezdívka: FuryPohlaví: mužDruh: člověkVěk: narozen 4

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jméno: Nicholas Joseph „Nick" Fury
Přezdívka: Fury
Pohlaví: muž
Druh: člověk
Věk: narozen 4.7. 1950
Místo narození: Huntsville, Alabama, Spojené státy americké
Výška: 1,88 metrů

Jméno: BěsDruh: noční běsPohlaví: samecVěk: vylíhl se zhruba v době, kdy bylo Furymu 18 let, takže přibližně v roce 1968

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jméno: Běs
Druh: noční běs
Pohlaví: samec
Věk: vylíhl se zhruba v době, kdy bylo Furymu 18 let, takže přibližně v roce 1968

~

Nacházíme se na Zemi v roce 1995. V americkém městě New Yorku. Konkrétně v kanceláři Nicka Furyho, který právě sedí u svého počítače a pomalu tam zapisuje cosi o Ochranářské iniciativě, která by měla chránit planetu Zemi.
Jeho drak, noční běs, v tu dobu ležel ve svém velkém pelechu v rohu na druhé straně místnosti u konferenčního stolku a ostražitě a podezřívavě hleděl na zvíře, které obsadilo jeho oblíbené místo po straně místnosti, hned za stolem s počítačem. A to na zrzavou kočku jménem Goose.

Vlastně to nebyla kočka, jak Fury se během války (o které si ve zkratce řekneme) bolestně dověděl. Byla to totiž velice nebezpečná mimozemská bytost zvaná Flerken a přestože ho Běs upozorňoval, že je to něco jiného než kočka, Fury nedbal jeho varování a ještě se mu vysmíval, že žárlí. No a Goose ho po válce připravila o levé oko, čemuž se zase dlouho na oplátku vysmíval jeho drak, ale při sebemenším projevu Flerkenovi nelibosti se rychle klidil z cesty.
Celkem nedávno totiž zjistili, že ve vesmíru se nachází mnohem více bytostí, než kolik jich znal ze své domovské planety. Poněvadž jedna taková bytost na ni sotva před několika dny spadla, osoba zvaná Carol Danversová, později známá též jako Captain Marvel. Ta je zatáhla do mimozemské Kree-Skrullské války, z které naštěstí na straně Skrullů vyšli vítězně a ještě k tomu se jim podařilo získat Teserakt. Jeden ze šesti Kamenů nekonečna, nejmocnějších sil vesmíru. Bohužel ho během finální bitvy nebylo v čem přepravovat, tak se toho ujala Goose a...sežrala ho. A od toho momentu ho ještě nevydávila. Carol a Skrullové brzy poté Zemi opustili.
A Nick od té doby hledá výjimečné lidi nebo bytosti, které by byli schopné při podobném konfliktu chránit planetu Zemi.

Kdyby měly (fiktivní postavy) drakyWhere stories live. Discover now