without me, wm.

1.9K 98 9
                                    

Herkese merhaba.

Burayı böyle sık sık reklam panosuna çevirdiğim, sizleri heyecanlandırdığım ve hem mutlu hem de hayal kırıklığı ile tekrar üzülmenize neden olduğum için üzgünüm.

Ama meraklanmanıza neden olacak gün geldiğinde bu bölümlerin hepsini silip, sizin istediğiniz özel bölümle mutlaka geleceğim.

Çünkü 'its' benim, senin ve hepimiz için çok özel ve ayrı. En azından benim için öyle.

Neyse çok uzatmadan konuya giriş yapayım. Malumunuz yeni bir kurgu/çeviri ile geldim. Şöyle konusunu falan bırakıp gidiyorum.

without me

Güney Kore'nin yeşil çay başkenti olarak bilinen Boseong ilçesi, her zaman huzurlu ve sakin bir yerdi. Yaşıtlarının çoğunun sıkıcı olmasından dolayı yakındığı ilçede Jin, endişelenmeden yaşamayı seviyordu.

Ancak, dağın tepesindeki ormanın derinliklerine indiğinde her şey değişmeye başladı.

Kurtların, kasabasında gerçekten var olduğunu keşfetmesi hayatını değiştiren tek şey değildi. Aynı zamanda bir canı kurtarması, kahverengi bir kurdu kurtarması beraberinde dostluğu ve çok fazla zorluğu da birlikte getirmişti. Ve kasabasına geri döndüğünde, onun için her şey çok daha zor ve farklıydı.

 Ve kasabasına geri döndüğünde, onun için her şey çok daha zor ve farklıydı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kitabı profilimde bulabilirsiniz. Yine bazı önemli duyurular yapmıştım sayfamda, beni takip ederek ya da arada kontrol ederek bakarsanız önemli olan duyuruları görebilirsiniz.

Ayrıca instagram sayfama da beklerim, orada da konuşabiliriz. Fikir alışverişi, fotoğraf atıp tam its için ya da bak burada ysbs gibiler diyebilirsiniz. Eleştiri veya her türlü fikre açığım.

Kullanıcı adım @/ulkutaejin

Kendinize iyi bakın, iyi geceler.

is there somewhere. ✓Where stories live. Discover now