xxv

4.4K 372 388
                                    

•

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.






"Demek istediğim ben, ben doğru dürüst hiçbir şey bilmeyen ve hiçbir şeyi olmayan bir omegaydım. Sen de koca bir sürünün varisi. Nasıl beni mühürledikten sonra eşleşmeyi kabul ettin ki?"

Taehyung durup derin bir nefes aldı. Yarım kalan düşüncelerini tamamlayacakken kendisi yerine alfası çoktan tamamladı.

"Sonuçta seni bırakıp gitseydim de bana hiçbir şey olmazdı değil mi?"

"Evet," omega ısrarla -daha doğrusu düşüncelerine daldığı için- parmaklarını alfanın göğsünden gezdirirken meraklı bakışlarını ona doğrulttu.

"Birinin benim yüzümden acılar içinde yok olup gitmesine izin veremezdim. Eminim bu birçok kişi için böyle-"

"Ama bizim durumumuz daha farklıydı, alfa. Yani beni, 15 yaşında takılı kalan beni öğrendiğinde neden vazgeçmedin? Veya öğrendiğinde neler hissettin?"

Seokjin kendisine ısrarla sorular soran ve merakla yüzüne bakıp bir cevap bekleyen omegasına gülümseyip dudaklarını oynattı.

"Seni ilk başta tamamen normal sandım. Sadece çocuklarla oynamaktan keyif alan, sevimli şeyler yapmayı seven bir omega sanıyordum. Aynı zamanda birçok şeyi de bildiğini düşünüyordum. İlk başlarda seni bırakıp gidince ardımdan çok fazla acı çekmene el veremediğim için eşleşmek istedim. Sonra-"

Alfa derin bir nefes alıp göğsünde gezinip duran kuş hareketli eli alıp dudaklarına götürdü ve avuç içine küçük bir buse kondurduktan sonra devam etti.

"Sonra zaman geçtikçe aslında akıllı ve her şeyi bilen omegalardan değil de, çocuk ruhlu ve eğlenmek için fırsat kollayan omegalardan hoşlandığımı anladım. Yani senden."

Omega kurdunu okşayan sözlere karşılık olarak mırıldanıp alfaya daha fazla sokuldu.

"Ama seni öyle yaşamaktan keyif alan biri sanıyordum. Bu yüzden hiç tereddüt etmeden şifacıya götürmeyi kabul etmiştim. Sonra... sonra orada öğrendiklerim, benim için ters çevrilen bir dünya gibi oldu."

Seokjin aklına o anılar geldikçe bir süre susmayı tercih etti. Gerçekten hem kendisi hem de o zamanda ona bağlanmak üzere olan omega için zor zamanlardı.

"Sonra ne hissettin? Yani öğrendiğinde."

Taehyung'un meraklı soruları sürekli çoğalırken alfa ona gecenin bu vakti bile olsa memnuniyetle cevap verecekti. Vermeliydi de. Omegası bütün incelikleri ve hassasiyetleri hak ediyordu.

is there somewhere. ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin