BÖLÜM 5/GÜÇLÜ KADINLAR

787 75 38
                                    

Herkese merhabaalaaar! Bu bölümü GlizarErden9 için gecenin bir yarısı yazdım sırf kendini iyi hissetsin diye ! Şimdi yukarıdaki müziği açıp peçeteleri hazırlayın ama bu peçetelerle halayda çekebiliriz unutmayın! İyi okumalar 💜💙

BÖLÜM 5/GÜÇLÜ KADINLAR

"Yıllardır şiddet gören ve aldatılan kadınları korurken kendimi koruyamadım !"

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

"Yıllardır şiddet gören ve aldatılan kadınları korurken kendimi koruyamadım !"

●●●

Üzerindeki siyah ceketi son kez düzeltip tepeden sıkı bir at kuyruğu yaptığı saçlarına baktı Süreyya. Siyahlara bürünmüştü. Bugün güç ondaydı. Dudağında ki ruju son kez tazelerken siyah, ince uzun topuklu, kısa botu ayağına geçirdi. Zeynep olmasa ne yapacaktı!?

Koridorda ilerlerken kız kardeşine seslendi.

"Zeyno çıkıyorum ben! "

Ablasının seslenmesiyle kucağında yeğeniyle koridora geldi Zeynep. Ablasını baştan aşağı süzerken bir kez daha hayran kaldı. Koyu mavi gözlerine yine aynı koyu tonlarda bir göz makyajı yapmıştı ve buda gözlerini daha güzel bir hale getirmişti. Oval yüzüne yakışan bir at kuyruğu yaparak açık kahverengi saçlarının güzelliğini de bir kez daha kanıtlamıştı. Ablasına ödünç olarak verdiği  siyah takımda üzerine tam oturmuştu sanki Süreyya için dikilmişti. Ve son olarak makyajında en dikkat çeken şey de ruju oluyordu. Kırmızı rujuyla tam bir güçlü kadın imajı çizmişti. Ablasını süzmeye devam ederken kulağının dibinden bir ıslık sesi duyuldu.

"Vay be ! Anne çok şıksın yoksa yine bugün kadın toplantınız mı var?"

Tabiki ıslığı çalan Esen'di. Yine yapacağını yapıp Zeynep'i kızdırmıştı. Annesine ettiği iltifatla hem kendisi hemde anne ve teyzesini güldürmüştü. Esen yine çok tatlıydı.

"Evet bebeğim bugün yine kadın toplantısı yapacağız. Sen  bugün teyzenle kalıp kreşe gitmeyeceksin . Teyzeni üzdüğünü duyarsam çok fena olur Esen."

Süreyya kızına yaptığı uyarıdan sonra kız kardeşinin ona bugünlük ödünç verdiği siyah kabanı üzerine geçirdi ve çantasını alıp  evden çıktı.

Binadan çıkarken pencereden kendisine el sallayan ikiliye öpücüklü el salladıktan sonra Zeynep'in arabasına doğru ilerledi. Kız kardeşi bugün işe gitmeyecekti. Belki de yıllık iznini kullanıp bir süre daha işine ara verecekti çünkü ikisininde Barış' ın Esen'i kreşten alması konusunda şüpheleri vardı.  Ancak dava açılıp mahkeme günü hakimin vereceği karardan sonra içleri rahatlayabilecekti.

İstanbul trafiğinden işe yirmi dakkika geç kalmıştı. Bir Kadına Şiddete Hayır Platormu 'nda genel  müdür yardımcılığı yapıyordu. Yıllarını bu platforma adamıştı. Yıllardır kadınların sesi olmuştu. Sevgi'yle de bu platforma ilk başladığında tanışmıştı.

SÜREYYADär berättelser lever. Upptäck nu