Bölüm 1/ SEVGİ?

2.5K 133 175
                                    

İlk defa böyle bir hikaye ile karşınızdayım . Umarım beğenirsiniz ❣💕

BÖLÜM 1/ SEVGİ?

"Bir kış günü başlamıştı onların hikayesi .
Onlar Esen ve Süreyya."

Süreyya eve doğru hızlı adımlarla ilerlerken yağmur daha fazla yağmaya başlamıştı.
Bugün eve geç geleceğini söylemişti kocasına. Oysa kızı Esen ile vakit geçirmek için erken dönmüştü eve . Bahçe kapısını açıp koşarak evin kapısının önüne geldi Süreyya. Çantasından anahtarı bulup kapıyı hızla açtı. Eve girdiğinde sıcaklık yüzüne vurdu genç kadının. Mayışmış bir halde çantasını yere koyup. Merdivenlere doğru yöneldi. Odasına girip üstünü değiştirmesi gerekiyordu . Koridorun sonundaki odaya doğru hızlı bir şekilde ilerledi . Kapının önüne geldiğinde şok olduğu sesler duydu. Yatak odasından gülüşme sesleri geliyordu .

Bu neydi şimdi? Bu saatte evde kocası Barış olamayacağına göre içerideki sesler neydi ? Kapıyı hızla açtığında hayatında asla görmeyi tahmin edemeyeceği manzarayla karşılaştı.

Kocası ve en yakın arkadaşı onun evinde onun odasında onun yatağında hiçte hoş olmayan bir şekilde karşısında duruyordu. Süreyya donakaldığını düşündü. Herşey durmuştu onun için . Dünya dönmeyi bile bırakmıştı.

Dünyası başına yıkılmıştı. Barış karşısında gördüğü kişiyle kaşlarını çattı. Sanki suçlu Süreyya 'ymış gibi . Hızla yataktan kalkıp altına pantolonunu geçirip hızlı adımlarla karısının karşısına geçti.

"Senin ne işin var burda Süreyya? "

Süreyya bir kez daha şoka uğradı. Onu en yakın arkadaşıyla basmıştı ve Barış karşısına geçip ona ne işi olduğunu mu soruyordu ? Süreyya'yı delirtmeye yemin etmişti sanırsak !
Süreyya sertçe bir tokat attı kocasına.

" Utanmaz şerefsiz! Asıl senin benim yatağımda bu en yakın arkadaşım dediğim sürtükle ne işin var ha ? "

Genç kadın çileden çıkmıştı. Kocası ve en yakın arkadaşı -
Devamı zordu .

" Kapa çeneni be kadın! " diye haykırdı Barış. Anında Süreyya 'nın saçlarına asılıp onu yerde sürüklemeye başladı. Süreyya acısından inlemeye başlamıştı. Merdivenlerin başına geldiğinde Barış Süreyya 'yı yerden kaldırıp bu sefer merdivenlerden hızla indirmeye başladı. Süreyya kocasına ardı kesilmeyen yumruklarını indirmeye başladı . Merdivenleri bitirdiklerinde Barış hınçla Süreyya 'yı yere fırlattı .

Genç kadın acıdan kıpırdayamıyordu bile . Yerde öylece Barış 'ın söylenmelerine kulak kesilmişti. Barış içini dökebildiği kadar küfür saydırmıştı karısına. Küfürlerinin bittiği yerde sustu . Derin bir nefes alıp yerde inleyen karısını ayağa kaldırıp kapıyı açtı ve Süreyya 'yı dışarı attı.

Kelimenin tam anlamıyla dışarı attı . Süreyya kendini ikinci bir sefer yerde bulduğunda kulağına Sevgi 'nin büyük kahkahasını duydu. Barış karısının çantasını da ardından attıktan sonra kapıyı Süreyya 'nın suratına kapattı. Kapı suratına kapandığında gök gürlemesiyle birlikte bir şimşek çaktı. Dakikalarca yerde o şekil yattığında en sonunda aklına denk gelen gerçekle birlikte yavaşça ayağa kalktı.

Esen! Kızını bir an önce almalıydı. Çalıştığı için kızını bir gündüz bakım evine vermişti.

Sendeleye sendeleye bahçeden çıktığında yağan yağmura aldırış etmeden boş sokakta ilerledi. Bakım evi iki sokak ötedeydi. Daha düne kadar normal bir evliliği varken şimdi aldatılmış ve şiddet görmüş bir halde İstanbul 'un buz gibi kışında sendeleye sendeleye kızına gidiyordu . Çaresi olan kızına ...

SÜREYYAWhere stories live. Discover now