28

541 31 33
                                    

Harry'nin ağzından

Neden sürekli en sevdiğim kişinin incindiğini görüyordum, benimle olmak ona gerçekten zarar veriyordu...onu kulübeye getirdiğimde koltuğa uzanmasını sağladım. Sanırım taşa çarpmıştı, ayağı kanıyordu, aynı zamanda incinmişe benziyordu. Evdeki pansuman aletleriyle yarasını temizleyip ayağını güzelce sardım, ağlaması dinmişti. Sessizce "Teşekkür ederim" dedi, onu kafamla onayladıktan sonra kulübeden çıktım ve biraz verandada oturdum.

Kulübeye tekrar girdiğimde saat onu gösteriyordu, Louis'ye baktığımda koltukta uyuya kaldığını gördüm, ayağına dikkat ederek onu kucağıma aldım ve üst kattaki yatak odasına götürdüm. Son zamanlarda kafam çok bozuktu, Louis'nin benim yüzümden incinmesi canımı yakıyordu. Bodrum kata inip küçük içki deposuna girdim, birkaç şişe içki aldıktan sonra mutfağa geçtim. En son hatırladığım şey birer şişe bira ve viski bitirmiş olduğumdu.

Louis'nin ağzından

Gözlerimi açtığımda her yer karanlıktı, komodine uzanıp telefonuma baktığımda saat gece ikiye geliyordu. Harry'nin yanımda olmadığını farkedince tüm uykum kaçtı ve meraklandım. Yataktan kalkıp incitiğim ayağıma çok yüklenmemeye çalışarak kapıya doğru ilerledim, kapıyı açtığımda koridordan inleme sesleri geldiğini duydum. "Louiehh" "İyi yapıyor muyum Harry?" duyduğum cümlelerle ağzım açık kaldı, bu ses Tanya'nın sesiydi. Gözlerim dolmuştu, koridorda yavaşça ilerleyip başka bir yatak odasının kapısına geldim, ses burdan geliyordu. Harry'nin tekrar adımı inlediğini duydum, Tanya'yı ben mi sanıyordu yoksa?

Bir süre kapının önünde dikildikten sonra gözyaşlarım akmaya başlamıştı. Kapıyı yavaşça açtım ve Harry'le göz göze geldim, Tanya önünde eğilmiş ona sakso çekiyordu. Harry bu sefer şaşırarak adımı söyledi, şimdi hıçkırarak ağlamaya başlamıştım. Kapıyı kapatıp hemen odadan çıktım, ayağımın acısına dayanmaya çalışarak hızlıca merdivenlerden inip aşağı gittim. Arkamdan Tanya'nın kızgın sesini ve Harry'nin bana seslenişlerini duyuyordum, yere hızlı hızlı vuran adımlar gittikçe yaklaşıyordu.

Daha da hızlanmaya çalıştığımda ayağıma çok yüklenince inleyerek yere serildim, Harry koşarak yanıma geldi, beni kucağına aldığında hareketsiz kaldım, ayağım gerçekten çok acıyordu. Beni hemen koltuğa yatırıp ayağım için bir şeyler aramaya başladı, o sırada Tanya merdivenlerden aşağı indi ve Harry'e bağırmaya başladı "Beni bu aptal zırlamaya başladığı için mi bıraktın, hadi ama Harry! Gerçekten mi?" Harry birden ona bağırdı "Siktir git burdan Tanya! Defol, hemen!"

Harry'nin sesini hiç bu kadar yüksek duymamıştım, ağzı açık kalan Tanya'nın gözleri dolmaya başladı. Eskiden arkadaşım olduğu için onu çok iyi tanıyordum, asla reddedilmeye katlanamıyordu. Hemen koşarak evden çıktı ve kapıyı çarptı, Harry'e baktığımda elinde birkaç malzemeyle yanıma gelip ayağımla ilgilenmeye başladı. Gözlerime bakan gözleri özür diler gibiydi, pansumanı bitirdikten sonra konuşmaya başladı "Louis ben..." "Kes sesini Harry, seni dinlemek istemiyorum" konuşmayıp gözlerime baktı, o sırada bir damla yaş daha gözümden düştü.

"Louis ben tam bir aptalım" onu kesmeyip konuşmasına izin verdim "Seni o kadar fazla incittim ki...belki...belki benimle olmazsan daha az zarar görürsün diye düşündüm. Senin zarar gördüğünü görmek canımı çok yakıyordu, birkaç saat önce içip sarhoş oldum...Tanya olayı da o zaman oldu, sarhoştum Lou, belki böyle seni unuturum ve artık zarar görmemiş olursun diye düşündüm..." kafasını yere eğdi "Ve Tanya'yı çağırdım. Tanrım, ne kadar aptalım. Onunlayken bile aklımda sen vardın, bu berbat bir fikirdi. Ama benim yüzümden zarar görmene dayanamıyorum işte Louis!"

•ne düşünüyorsunuz? siz olsanız ne yapardınız? •

Poor Babe | LSWhere stories live. Discover now