23

646 48 2
                                    

Louis'nin ağzından

Dudaklarımızı ayırıp bir süre yüzümü inceledi, gözleri derin ve şehvetli bakıyordu. Ben de onun yüzünü inceliyordum, daha doğrusu sürekli gözleri ve dudakları arasında gidip geliyordum, dudakları öpüşmemizden dolayı kızarmıştı, gözleri ise şehvetle parlıyordu. Alt tarafım birden karıncalandığında istemsizce bacaklarımı iyice ona sarıp vücudunu kendiminkine bastırdım. Alt tarafımda sertliğini hissettiğimde ikimiz de inlemiştik, alt dudağımı ısırarak dudaklarına baktım. Daha sonra başımı aşağı eğip vücutlarımızın temas ettiği bölgeye baktım, kafamı kaldırıp son bir kez gözlerine baktım ve kalçamı yavaşça hareket ettirip kafamı geriye attım, gözlerim kendiliğinden kapanmıştı.

Harry "Ahh, Louis" diye inlediğinde kalçamı tekrar hareket ettirip onu daha çok kendime yaklaştırdım. "Harrehh" diye inleyip ona doğru yaklaştım, kafamı boyun girintisine eğip boynunu öptüm. Islak öpücükler bırakırken arada kulağının ucunu emiyordum, bunu her yapmamda tekrar tekrar inliyordu. Ben devam ederken birden Harry'nin elini erkekliğimde hissettim, önce irkildim, Harry yavaşça okşamaya başladığında zevkten kıvranmaya başlamıştım.

Şimdi ben inliyordum, her dokunuşunda inanılmaz şeyler hissedip kendimden geçiyordum. "Harrrehh, ahh gelmek üzereyim" Harry elini göğsümün üzerine koyup beni tezgaha yatırdı, ben onu izlerken hemen şortumu ve boxerımı indirip beni okşamaya devam etti. Beni okşarken karnıma ve kasıklarıma ıslak öpücükler bırakıyordu, bense altında durmadan inlerken kıvranıp duruyordum. Son kez gözlerime baktı ve ellerini erkekliğimden çekti, ellerinin yerini dudakları almıştı.

Sımsıcak ağzıyla ileri geri yaparken, dilini profesyonelce penisimin etrafında gezdiriyordu. Elleri bacaklarımı tutmuş okşarken son kez
ileri geri yaptı, inleyerek kalçamı ona doğru ittirdim ve ağzına boşaldım. Tezgahın üzerinde yatmaya devam ederken gözlerimi kapadım, Harry üzerimi çektikten sonra elimi tutup üzerine bir öpücük bıraktı. "Şimdi daha iyi hissediyor musun?" gözlerimi açıp yüzüne baktım, bu halime gülümsüyordu, rahatlamış şekilde ben de gülümseyip sessizce "Evetth" dedim...

Birkaç dakika sonra kendime geldiğimde kalktım ve yemek hazırlamaya çalışan Harry'e baktım. Tezgahtan aşağı inip yanına ilerledim, "Ne hazırlıyorsun?" diye sordum "Fırında kaşarlı mantar yapmayı planlıyorum" dediğinde saçma şekillerde doğradığı mantara bakıp güldüm. Elinden bıçağı aldım "Harryy, mantarı bile doğrayamamışsın, bırak ben yapıyım"

düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın, hepsini okuyorum:) oy verirseniz çok mutlu olurum<3•

Poor Babe | LSWhere stories live. Discover now