19

754 50 6
                                    

Harry'nin ağzından

Hemen onu üzerimden itip ben onun üzerine çıktım, kulağının altından başlayıp karnına kadar öpücekler bıraktım vücuduna. Kasıklarına gelince erkekliğinin etrafında dilimi gezdirdim, penisinin ucuna bir öpücük bıraktıktan sonra onu hızlıca ters çevirdim. Louis adımı inleyip içine girmem için yalvarırken, kafamı eğip erkekliğiyle deliğinin arasındaki bölgede dilimi gezdirdim.

Louis zevkten kıvranıyor, çığlıklar atıyordu. Tekrar yukarı çıktım ve sırtına öpücükler bıraktım, "Çok sertleştim ama hemen bitsin istemiyorum, biraz oyalanalım" dedim, Louis altımdan çıkıp beni oturur pozisyona getirdi, kendi de kucağıma oturdu ve "Peki oyalanalım" dedi. Kalçasını dairesel hareketlerle kıvırarak erkekliğime sürtüyor, beni çıldırtıyordu.

Ellerimi alıp bel boşluğuna yerleştirdi, boynuma yaklaşıp emerek öpücükler bırakmaya başladı. Gözlerimi kapatmış tadını çıkarırken belindeki ellerimi tekrar tuttu ve kalçalarına indirdi. Kalçalarının üzerinde parmaklarımı gezdirirken hoşuna gittiğini belli eden sesler çıkarıyordu. Dudaklarımı öpmeye başlarken, kalçasını hızlandırdı.

Eğer şimdi durmazsa birazdan boşalacaktım, onu kucağımdan indirip yatağa yatırdım ve üstüne geçtim, önce dudaklarını bir süre öptüm "İçine girmemi istediğinden emin misin?" diye sordum, bana inleyerek cevap verirken kalçasını havaya kaldırıp erkekliğime sürtündü. "Biraz acıtıcak bebeğim, durmamı istersen söyle" dedim.

Penisimi deliğine getirdikten sonra kendimi ona bastırdım, çok dar olduğu için içine girememiştim ama deliğine baskı uygulamam Louis'nin çok hoşuna gitmişti. "Acırsa hemen çıkarım bebeğim, kendini sık" dedim ve bir kez daha kendimi ona ittirdim, ucunun bir kısmı içine girdiğinde acıyla inledi. Bir şey söylemediğinde yavaşça içine bir kısmını daha soktum, bu sefer daha çok inleyip dudağını ısırdı.

Çok acıdığı belli oluyordu, gözlerime baktığında "Daha yarısını aldın bebeğim, dayanamam dersen çıkabilirim. Sorun değil" dedim. "Devam etmeni istiyorum" dediğinde hazırlanıp biraz daha girdim, acıyla gözlerini sımsıkı yumduğunda onu rahatlatmak için boynuna ve göğsüne öpücükler bıraktım.

Son kısmı da içine ittirdiğimde büyük bir bağırtı kopardı, onay vermesini bekledim, devam etmemi söylediğinde yavaşça ileri geri yapmaya başladım. Çok dardı ve erkekliğimi sımsıkı sarıyordu, hayatımda hiç bu kadar harika hissetmemiştim. Biraz daha ileri geri yaptıktan sonra Louis'nin ağzından küçük zevk iniltileri kaçmaya başladı.

Onu öpücüklere boğarken yavaş yavaş hızlanmaya başlıyordum, ikimizin de gözleri kapanmıştı, iniltilerimiz artık birbirine karışıyordu. Daha da hızlandığımda, ikimiz de gelmek üzereydik, Louis büyük bir rahatlama iniltisiyle geldikten biraz sonra ben de boşalmıştım. Hayatımda hiç bu kadar iyi hissettiğimi hatırlamıyordum, zevk bütün bedenimi birkaç saniyeliğine sarmış, cennetteymiş hissiyatı veriyordu.

Bu harika duygudan sonra içinden çıkmadan Louis'nin üzerine uzandım. "Harikaydın" diye fısıldadıktan sonra mayışmaya başladı. Beş dakika sonra uyuduğunu farkettiğimde gülümsedim, benimse uyumam imkansızdı, onunla yeni en harika gecemi tekrar tekrar düşünüp mutlu oluyordum...

Poor Babe | LSWhere stories live. Discover now