22

680 48 6
                                    

Harry'nin ağzından

Neden sürekli korktuğum şeyler başıma geliyordu anlamıyordum, Louis'nin incinmesi beni içten içe öldürüyordu. Mike'a hakettiğini verdikten sonra Louis'yi sakinleştirip okuldan çıkardım, Mike'la daha işim bitmemişti. Louis'yle şimdi arabadaydık, bu berbat olaydan sonra onu özel bir yere götürüyordum. Burası bana özel bir mekan gibiydi, uzun yıllardır ailemize ait bir sahil kulübesiydi, oldukça büyüktü ve Louis'yle burada vakit geçirmenin iyi bir fikir olduğuna karar verdim.

Burası benim için özeldi, ne zaman kötü durumda olsam buraya gelir kafa dinlerdim, daha önce kimseyi getirmemiştim, zaten ailemden de kimse buraya gelmiyordu. Vardıktan sonra kalktım ve gidip Lou'nun kapısını açtım, arabadan indi ve alacakaranlık manzarasına uzunca baktı. Daha sonra bana bakıp, o tatlı gülümsemelerinden birini yüzüne yerleştirdi. Ben de ona gülümsedim ve yaklaşıp dudaklarını öptüm. O ellerini omuzlarıma koyduğunda dudaklarımızı ayırmadan kollarımı ince beline doladım ve onu arabaya yasladım. En sonunda dudaklarımızı ayırıp sarıldık, "Burası çok güzel" kollarımı ondan ayırıp elini tuttum ve ilerledik "Bu kulübe bizim, burası çok sevdiğim bir yer"

Louis'nin ağzından

Kulübe oldukça genişti, bodrum katıyla birlikte üç katlıydı. Yeri ise çok güzeldi, denize kısa mesafedeydi, burada bu kulübe gibi eşit araşıklarla dizilmiş bir çok kulübe vardı. "Yanımda kıyafet getirmememi söyledin, burada okul kıyafetiyle durmayacağız değil mi?" diye sordum, "Bekle hemen geliyorum" diyip yukarı çıkan merdivenleri hızlıca tırmandı. Bir kaç dakika sonra elinde kırmızı kısa bir şort ve kolsuz beyaz bir tişörtle geldi. Yüzündeki gülümsemeden amacını anlamıştım, o bana gelirken ben de ona doğru ilerledim "Eski günleri mi ansımsamak istedin?" dedim gülerek.

Kıyafetleri giymiştim, Harry'de üstüne bir tişört ve benimkinden daha salaş bir şort bulup giymişti, sürekli gizlice vücudumu süzüyordu. "Harryy, öyle bakmayı kes. Utanıyorum" gülümsedi ve bana doğru ilerledi. Bir elini kalçama koyup okşamaya başlarken, çene çizgim boyunca öpücükler bırakmaya başladı, diğer eli belimdeydi. Gözlerimi kapamış keyfini çıkarıyordum, yakın temasa geçmemizden çok hoşlanıyordum, bana çok iyi hissettiriyordu. Harry birden beni kalçamdan tutup kucağına aldı, hemen bacaklarımı beline doladım. Biraz yanda duran Amerikan tarzı mutfağa ilerledi ve beni tezgaha oturttu.

Poor Babe | LSDonde viven las historias. Descúbrelo ahora