18

745 49 6
                                    

Harry'nin ağzından

Tristan'ın, Louis'nin benim bebeğim olduğunu bilmemesi biraz dayak yemesine sebep olmuştu. Onu gönderip kapıyı kilitledikten sonra Louis'ye doğru ilerledim, çırılçıplak kalmış muhteşem bedenini çarşafa sarıp benden saklamaya çalışıyordu. Onun bedenini ben bile görmemişken nasıl Tristan için hemen açardı, nasıl bir oyun için onun altına girerdi.

Bana çok kızgın olduğunu biliyordum, belki de benim onun kalbini kırdığım gibi o da benim kalbimi kırmak istiyordu. Onun Ian'la öpüşmesi, Tristan'la yakınlıkları çoktan kalbimi un ufak etmişti. Onun taptığım narin, minik bedenine başkaları ellerini sürecek diye o kadar korktum ki. Sadece bana özel olmasını istediğim bu minik adamı başkalarıyla paylaşmak beni öyle delirtti ki.

İşte bu birkaç saatte Louis Tomlinson'a ne kadar aşık olduğumu farkettim...

Louis yataktan kalktı ve çarşafla iyice üstünü kapattı, ona doğru ilerleyip yanına geldiğimde ikimiz de hiçbir şey yapmadan birbirimizin gözlerine baktık, sanki gözlerimizle konuşuyor gibiydik. Louis kafasını yere eğdi ve ben konuşmaya başladım "Louis, lütfen bidaha bunu bana yapma" ben de kafamı yere eğdim.

"Sana o kadar aşığım ki...sen bir başkasıyla yakınlaşınca hemen aklımda o kişiyle ilgili hiç iyi olmayan planlar oluşuyor. Senin bir başkasıyla olabilme ihtimalin bana hayatımda yaşadığım en berbat duyguları yaşatıyor, kimse dokunmuyor ama ben eziyet çekiyorum...sana aşık olmak ne kadar kötü" yüzüne bakıp acıyla gülümsedim, biraz durduktan sonra bana doğru yaklaşıp parmak uçlarına kalktı ve dudaklarımızı birleştirdi, sakince dudaklarımızı ayırdı ve sessizce "Seni seviyorum" dedi...

Louis'nin ağzından

Kollarımı açtım, üzerimdeki çarşaf yere düşerken uzanıp boynuna sarıldım, uzun süre böyle kalıp birbirimizin kokusunu içimize çektik. Ondan ayrıldığımda gözlerinin içine baktım, bana aşk ve şehvetle bakıyordu. Arkamdaki komodinin üzerine oturdum ve elini tuttum, boşta kalan eliyle yanağımı okşadı ve uzanıp dudaklarımı öpmeye başladı.

Yavaşça, birbirimizin dudaklarını ezberler gibi öpüşüyorduk, o sırada tuttuğum elini alıp erkekliğimin üzerine koydum. Yavaş ve yumuşak hareketlerle okşamaya başladı. Kollarımı boynuna dolayıp onu daha çok kendime çektim, şu an ondan başka hiçbir şey istemiyordum.

Penisimin ucunda parmağını gezdirmesiyle inledim, "Harryyy!" beni hızlıca kucağına aldı, yatağa bıraktı ve öpmeye devam ederken kıyafetlerini çıkarmaya çalıştı. Dudaklarımızı oldukça az ayırmaya çalışıyordu, ikimiz de oldukça azmıştık ve birbirimizi fazlasıyla azruluyorduk.

En son boxerını da çıkardıktan sonra yatakta yanıma geldi ve beni öpmeye devam etti, onu omuzlarından ittim ve yatar pozisyona getirdim, üstüne çıkıp kasıklarımı onun kasıklarına sürterken dudağına ve gövdesine öpücükler bıraktım. İkimiz de sürekli inleyip duruyorduk, en sonunda kendimi ona sertçe bastırıp "İçime girmeni istiyorum Harry" diye inledim.

Poor Babe | LSWhere stories live. Discover now