1

1.7K 95 83
                                    

Harry'nin ağzından

Sevgilim Ian ile okul çıkışına doğru ilerliyorduk, buradan gay bara geçecektik. İkimiz çıkmaya başlayalı iki ay olmuştu, okuldaki herkes biseksüel olduğumdan bana tiksinerek baktığı için ve okulda neredeyse hiç-benim kriterlerime uyan-erkeklerden hoşlanan erkek olmadığı için Ian'la çıkmıştım, aslında pişman değildim hatta normalde olsa kesinlikle onunla çıkardım ama etrafımda hiç biseksüel ya da gay erkek olmadığı için ve ben de bir sevgilim olması için sabırsızlandığımdan Ian bana hislerini söyler söylemez onunla çıkmıştım. Sadece bu kadar acele olduğu için hislerimden tamamen emin olamıyordum.

Ian ile şu ana kadar sadece sarılmış, el ele tutuşmuş ve öpüşmüştük, bugün de gay bara aramızdaki tensel ilişkiyi ilerletiriz diye düşünerek gidiyorduk. Artık bir ileri noktaya taşımanın sırası gelmişti.

Bara gelmiştik Ian'la el ele, o önde ben arkada ilerliyorduk. Bir masa bulup oturduk ve içkilerimizi sipariş ettik, çok yakın duruyorduk. İçkilerimiz geldiğinde birer yudum almıştık ki uzakta, bar kısmında tek başına oturan tanıdık bir yüz gördüm. Bu okulun futbol takımında oynayan popüler çocuktu, Louis William Tomlinson. Tanrım Louis'yi hayal ederek o kadar çok mastürbasyon yapmıştım ki sayısını hatırlamıyordum. O yuvarlak, çıkık kalçasıyla beni kendine hayran bırakıyordu. Onu altıma alabilmek için her şeyimi verirdim...

Louis'yle ilgili hayallere dalmışken, onun burada olduğu tekrar aklıma gelmişti. Bir dakika Louis'nin gay barda ne işi var, onu hetero sanıyordum. Ian'a baktığımda telefonunda bir şeylere bakıyordu, elimi dizine koyup tuvalete gideceğimi söyledim.

Masadan kalkıp bar kısmına doğru ilerlemeye başladım, onu yakından görünce kıyafetini farkettim. Okulda onu gri okul pantolonu, okul gömleği ya da futbol forması dışında bir kıyafetle görmemiştim...şimdi ise üzerinde bacaklarını sımsıkı saran ve kalçasını daha da ortaya çıkaran siyah bir kot vardı, üstüne de uzun kollu siyah bir tişört ve mavi kot ceket giymişti. Yanına oturduğumda henüz beni farketmemişti.

"Selam Louis" Louis gözlerini kocaman açıp bana baktı, sanırım burada tanıdık birini beklemiyordu. Bir şey söylemeyince ona gülümsedim ve "Seni hetero sanıyordum" dedim. Hala aynı şaşkınlıkla suratıma bakınca devam ettim "Gerçi senin daha önce hiç kız arkadaşın olduğunu görmemiştim, ama etrafında sürekli kızlar olurdu, hem de sürekli değil mi?" onunla imalı konuşmaya başlayınca artık gizleyebileceği bir şeyi kalmadığını anlamıştı.

"Şeyy..." dedi, ben de o sırada kolumu oynatırken önünde duran bardağını devirdim, dibinde kalan biraz içki üzerine dökülmüştü ama o pek takmamış gibiydi "opps!" dememle dudağını dişlemesi bir oldu. İçkiyi döktüğüm bacağına bakıyorken kafamı kaldırıp yüzüne baktım, çekingen duruyordu "ee Louis gay misin yoksa bi misin?" diye sordum. "Ben şeyy..." tanrımm böyle çok masum ve becerilesi duruyordu. "Ben kendimi bildim bileli erkekleri arzuluyorum...ve şu an çok utanıyorum sanırım" konuşurken dudaklarının aldığı bu şekli penisimi emerken de görmek isterdim diye düşündüm.

"Demek gaysin" "..evet" dedi ince kıvrımlı dudaklarıyla "Niye bunca zamandır insanlardan sakladın peki?" diye sordum. "Ben sanırım senin kadar cesur değilim Harry, okulda futbol takımındayım, birsürü sevdiğim arkadaşım var etrafımda. Onları kaybetmekten korkuyorum" o an gerçekten onun için üzülmüştüm, seneler boyunca sırf çoğu erkek gibi kızlardan değil de erkeklerden hoşlandığı için arkadaşlarını kaybetme korkusuyla yaşamıştı, kendi benliğini kimseye söylemeyip içinde yaşamıştı ama ayrıca cesur olduğumu düşünmesi de hoşuma gitmişti.

Ben de ona cesur olmayı öğretecektim "Merak etme Lou sırf onlarla aynı yönelime sahip değilsin diye seni kabul etmeyecek arkadaşlara ihtiyacın yok, onları kaybetsen de kendi benliğini kazanmış olacaksın. Sana cesur olmayı öğreteceğim" dedikten sonra okyanus mavisi gözlerinin en derinine baktım, o da benim yeşillerime dalmıştı.

•oy verirseniz çok mutlu olurum, yorumlarda görüşlerinizi belirtmeyi unutmayın hepsini okuyorum x•

Poor Babe | LSWhere stories live. Discover now