Sevmesende severim...

315 5 0
                                    

Adın hep dilimin ucunda. Yapamiyorum , atamıyorum seni kalbimden. Kolay mı sanki canını söküp atabilmek?
Ve ben adam gibi unutamıyorum bile. Bunu bile beceremiyorum. Gel desen geliyorum , git desen gidiyorum. Sevmesen bile ben çok severim , aşk hep gururumun önünde. Bitiremiyorum seni içimde. Unutmaya calistikca daha cok kazınıyorsun aklıma saç teli güneşime meydan okuyan kadın. Beş para etmez yokluğun , en buyuk kârdı varlığın. Gözümde ki tek yaş sendin kal dedikçe aktın gözümden. Hep bekledim gelmeni . Gururum engel olamadı. Zaten aşk varken gururda ne oluyor ki! Kim ne derse desin söz geçiremez aşık adam kalbine . Şimdi görsem sarılırım hic bırakmamak üzere. Onlar diyorlar ki evet gelir , ben diyorum ki hayir gelmez. Gururumdur şuan en etkisiz. Allah evine ateşler salsın , malûm kış üşütmez ısınırsın. Allah evini dağıtsın, yuvasiz kal. Belki bana sığınırsın. Nasılsa gelirse , ben ihtiyac duydugunda tükettiğin suyum..
Bir yanım dönmeni bekleyen ben , bir yanım gelmeyecek olan sen. Ben olan yanım lütfen diren. Gözlerim hep yolunda hic kimsem olmasın yarim sadece sen gel. Hayatimda hicbir sey yasanmamiş sana kadar . Sen gidince yarim , benle tutar yasını şarkılar. Gel, sevmesende gel. Sen sevmesende ben hep severim. Sorucaklar bu keder niye ? Bu keder niye mi? Bu keder benden uzaktasın diye. Agzını , burnunu , gözlerini ve hatta dilini kıskarım ben . Çünkü dogdugundan beri onlar seninle.
Aşk karmaşık bir söz öbeği . Zihnimi oku sana karmaşıklık göstereyim. Hic birimiz eskisinden masum değiliz . Bizi birleştirecek şey sevgimiz . Birbirimizi sevmeliyiz. Tek dünyadayız ve buna değmeliyiz . Yazdıklarım görmen için değil dönmen için. Güneş bizim için varsa gölgen için . Gölgesine hasretim beni güneşten azledin. Bana yobaz dediler cünkü sana körü körüne bağlandığımı sandılar. Gittiğinden beri aynı noktadayım. Ne ilerdeyim ne de gerideyim. Ne yapmalıyım bilemedim. Ben sensizliği zaten hiç sevemedim. Yazdıklarımı da sevdam gibi bitiremedim . Seni seviyorum ben daha ötesi var mı?
Var! Daha ötesi içimdeki yangın. Sensizliğin sınırındayım . Bu benim dünyada ki imtihanım. Kelimeler kifayetsiz kalıyor. Bu alfabeye yetmiyor ki anlatacaklarım.

Yalnızlığın DibiWhere stories live. Discover now