Gelişin hoştu yine..

161 3 0
                                    

Gidişlere dayanabiliyorsan eğer , güçlüsündür. Hem de çok güçlü. Hayat o kadar acımasızdır ki seni bununla sınıyodur. Ama umudunu asla kaybetmezsin. Ya da kaybetmek istemezsin. Cünkü cok seviyosundur. Bir süre sonra kafanı nereye çevirsen onu görürsün. Sonra göz göze gelirsin. Kiyamazsin bakmaya ama alıkoyamazsin kendini bakmaktan. Seni alır götürür o gözler en uzak diyarlara , ucsuz bucaksiz denizlere..
Sonra aradan zaman geçer ve bir mesaj gelir:
"Nasılsın?"
Boğazın düğümlenir gözlerin dolar ne diyecegini bilmezsin. Ve düşünce dalarsın . Tekrar başlarsın onunla konuşmaya . Ama cesaret edemezsin tekrar onu sevdiğini söylemeye. Kırılmıştır cesaretin bir kere . Sen o'nu hayatinin kadını olarak görmüşsündür ama o seni sevgili olarak bile görmemiştir. Bunu unutmak zor gelir hep. Aradan zaman geçer eskisinden daha yakın olursunuz. Cesaretin tekrar gelir. Ve o'na rahatça sevdigini soyleyebilirsin..
Gözün yine ondan başkasını görmez . Hayat onunla güzeldir . Ve sonra onun senin hakkında yazdiklarini görürsün :
"Cikmiyoruz ama o benim! "
Ucamiyoruz ama süperman'iz...
Sonunda toplarsın cesaretini ve O'na "Seni seviyorum" dersin. Yazdiklarini gormesini beklersin , beklersin , beklersin...
Ve görüldü. Kafanda deli deli sorular. Sonunda gelir mesaj :
"Bende seni seviyorum 😊"
Dünya senin etrafinda dönüyodur ve içinde kelebekler uçuşuyordur. Çünkü bekledin ve o yine hoş geldi senin kalbine , hem de gitmemek üzere. Tekrar tutunursun hayata . O senin hayata tutunduğun tek dalındır ve hep yaninda olacaktır. Benim olarak hep benimle kal . Birde benim gözlerimden bak dünyaya..

Yalnızlığın DibiWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu