Sevemedim söylediklerini..

148 3 0
                                    

Sevemedim.. Giderken söylediklerini, gelirken söylediklerini, kötü sözlerini sevemedim. Senin dışında başka bir şeyi sevemedim; ilginç. Bir gidip, bir geldin ve aşkın dengesini bozdun.
Huzursuzluk var üzerimde ama sebebini bilmiyorum kadın. Merak etme sen değilsin. Değiştirmeye çalışıyorum kendimi, huzursuzluğumun sebebi bu. Unutmaya çalıştığım bir kaç sey var: kokun gibi.
-Ama zor..
Nedir bu dilimdeki kelepçe!? Hangi anahtar aciyor sensizliğin kapısını , hangi pencereden koşacak kokun?
Tıkanıyorum, kelimeler düğümleniyor boğazımda.. Hah! İşte tamda sende tıkanıyorum, ağlamak istiyorum seni sana; bak bu daha ilginç.
Efkârım bitmiyor ki, öldürdüğüm kaçıncı sigara bu? Kahretsin ki bitmiyor acı. En kötüsü ne yapmam gerek bilmiyorum. Ne saçma öyle değil mi? Sessiz kalma, bir yol göster bana. Yol gösterenim ol en azından. Bunu bile beceremezsin ki sen. Biz, birbirimizi her zaman üzerdik. Bizim bütün düzenimiz kargaşadan düzendi. Sen dudağını kilitler , ağlayıp küserdin. İlk defa ağlarken gördüm seni ve bi anda sinirlendin. İnan çok güzeldin.
Dayanamadim, ağladım saatlerce.
İlkin aşkta patlamıştım. Arkasından ağlamıştım. Anılara saklanınca yaşlarımda kalmamıştı. Bir gün bir plan yaparsın. Yani öyle umarsın. Bir dönüp baktım kıza kaldım.Öyle umarsızki.. Söyle derdin neydi ? bence fazla tutarsızsın , oysa ilk gün çok şekerdin azda utanmıştın. Unutmadan söyleyeyim ki meyilliydik bitmeye.. Yani normal yaptığın şey kızmadım hiçbir şeye. İnsaf et be korkak kadın.. Abi yok bak tadım. Ne güzel bakmaktaydik uzaklara. Bir kac sigara sonrasinda uzak değil aslinda. Değil mi aslında? Bu seferde sen sevmeyeceksin söylediklerimi. Tamam hoş diyonda , bunca köpeğe hoş diyoz biz, puşt hayata boş diyom. Aradan zaman geçicek ve bir parkta bayılıncaya kadar alkol içeceksin ve bekçi dicek ki yok mu evin? Doğru var bi evim, kaç zamandır giremedim? Nasıl bir araftayım, nasıl bir suç işledim?
Gecenin bir vakti yine. Bana "Yoksun." desen sana "Varım." demem, sana "Yoksun." desem bana "Varım." deme. Yine beni aşk başında yakaladın. Bir görsen halime bakakalırsın. Bu gürültüde vicdanını uyutamazsın Ve ben gelmediğin günleri devamsızlıktan saydım, maalesef sınıfta kaldın...

Yalnızlığın DibiTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon