hadi hayırlısı......

1.1K 41 4
                                    

- oooooo ( ayaz )

- off acimistir bu. (denişik berk )

Valla bu kadarı beni aşar. Ben bu kizlarin bu kadar psikopat olduklarini bilsem haber falan vermezdim.

- kutay kim bu kız ?!?! ( selin )

- halamın kızı. ( kutay )

- puhahahah ( denişik berk )

bu berk salak gerçekten. hemde ham salak. anırıp yerimizi belli etti salak yaaa. tamam kutay mal gibi olayın şoku ile böyle bi cevap vermiş olabilir. zaten selinde saçmaladığını farketti. sen neyin peşindesinde anırıp bizim yerimizi de ifşa ediyon ?!?!? ha niye ?!?!?salondaki herkes bize bakıyo. al işte.

- nehir ? (selin )

- selam kızlar.

evveeeet. yine elimizde bi adet nehir ve bi adet kabız gülüşü var. peki bu malzemelerle ne yapabiliriz ??? cevap çoooook basit. ölümünee acındırıcaz kendimiziiiiii.... :D

- sen napıyosun orda ? ( cansu )

- beeen... şeeeyyy. ben burdaaa.... ayazı bastığım kızı dövdüm. şimdide ayazdan ayrılıyodum.

- oha. ( denişik )

berkin kafasına bi tane şaplak atıp ayaza döndüm. yazık laaan. beti benzi attı çocuğun. ayaza göz kırpıp bağıra çağıra, ayazı omuzlarından yumruklayıp ite kaka konuşmaya başladım.

- sen ne biçim bi insansın ha !??! pislik. gerizekalı. senin bi daha yüzünü dahi görmek istemiyorum !! defol hayatımdan !! git o sürtüklere sarıl !! bitti tamam mı bitti !!

arkamı dönüp merdivenden inecekken ayaz arkadan belime sarılıp gitmemi engelledi. la zaten bağırmaktan yoruldum burda nefessiz kaldım. derin nefesler alacam diye karnımı şişirip duruyom. şişko sanacak çocuk beni yaaa. öf aman beee.

- nehir gitme. ne sürtüğü ?? bırakma beni. ( ayaz )

yoh artıh yaaa. beni ciddiyim mi sandı bu şimdi ? ay gene ağlıyo. kıyamam ben sana ama yaaa. yapacak bişi yok. kızları inandırmalıyım. yoksa bi dayakta ben yiyecem. ayaz sen azcık ağlayabilirsin tatlım. ben sonra telafi ederim. ayazın kollarını çekip arkamı döndüüm. ayazın ağladığını görünce benimde gözlerimden yaşlar akmaya başladı. mal gibi yok yere birbirimize bakıp ağlıyoz. hasta mıyız neyiz lan biz ?? neyin kafasını yaşıyooooooz ?!?!?1

- çık hayatımdan artık. yüzünü bi daha görmek istemiyorum.

ayazın kollarımı bırakmasını her ne kadar sağlayamasamda kapıya kadar yürümeyi başardım. salon tek yürek olmuş vay anasını beee. kavgayı bırakmışlar resmen. tabi selin kızın saçlarını tutmuş öyle bakıyo. yazık lan kıza ne dayak yedin beeee. vasviye teyzeye selam olsun. olsun aamaaa bu kızda haketti hani, yani diğerleri gibi. ulan sevgilisi olan insanlarla ne işiniz var ?!?1 her neyse işte, kolumda ayazla kapıya kadar gittim. kapıyı açıp dışarı çıktım. ayazda peşimden tabi. ağlamayı bırakmış ama burnu yanakları kızarmış ayyy yerim ben seniiii tipe bak. daha bi sevimli oldu böyle. ne diyorum ben yaa... çocuk ağlıyo ben ne derdindeyim. kapıyı arkamdan kapatıp ayaza döndüm.

- aşkım sen napıyosun ya ?

ayaz karşısında uzaylı var gibi bakmaya başladı.

- aşkım mı ? ( ayaz )

- evet. horoz şekerimi mi tercih edersin yoksa ??

- nehir sende çift kişilik sorunu falan mı var ?? ( ayaz )

ayazın dediğine ortam müsait olsa kahkaha atardım ama kısmet değilmiş demekki.

- hayır sadece saç sevgisi, kız gücü birliği falan var....

ÇOK DA GÜZEL İYİ OLDU.Where stories live. Discover now