böhöhööhöhööhöhömmmmm :D :D

1.6K 44 5
                                    

merhaba canlarıııııım.... nasılsınız bakalım ? ben gayet iyiyim. aklımda şahane fikirler var. tabi bana göre şahane... yeni bir hikayeye başlamak istiyorum. bu hikaye, yeni hkayeden herhangi bi şekilde etkilenmeyecek merak etmeyin. eğer yazarsam, ana karakterlerin kimler olacağını seçtim. acaba yeni bi hikayeye başlasam onu da okur musunuz ? eğer sizden olumlu bi cevap alırsam yeni hikayeden bi bölüm yayınlayıp, beğenilirse devam etmek istiyorum. lütfen bana okuyup okumayacağınızla ilgili bi cevap verin. multimediada şok olmuş bi adet nehir var. iyi okumalaaaar :D

(( 10 gün sonra ))

- HAYIR HAYIR HAYIIIIIIIR !!!!

- nehir mal mısın kızım sen ? ne hayırı yaa ? ( samed )

- hayır işte. istemiyorum.

- sen nasıl bi kızsın anlamıyorum ki zaten. olum kız dediğin romantik film dediğinde ağzının suyunu akıtır. trene bakan öküz gibi kalır. bizimki maşallah özünde öküz olduğundan romantik film izlemiyo. ( samed )

- off yeter be. amma saydırdın haaa. şu anda romantik film izlemek istemiyorum işte. napıyım ????

- mal cidden. ne istiyon peki ? ( samed )

- böhöhöhöhöhöhömmmmm

- yoh artıh!!! ( habibe )

ehehehe evet ricep istiyom riceeeeeeep !! garip garip bakmayın la bana. öyle müpdelası değilim ama şu anda bu iğrenç adamı izleyesim var.

- var artıhh...

- cidden ricep mi istiyon lan ? ( yaren )

- kanka illa ricep olmak zorunda değil. celal ile cerende olur.

eveeeet sizinde anlayacağınız üzere film izliycez ama bi türlü karar veremiyoruz. ha bu arada artık evdeyim. hastaneden kurtulduuuuum :D her ne kadar afzaldan kurtulamamış olsamda..... evet seyanslarımız devam edecek. henüz ikinci görüşmemizi yapamadık çünkü kendisi seminer için yurt dışına gitti. yarın dönecekmiş. iki gün sonra falan başlar artık seanslar. insanın başarılı bi psikoloğunun olması böyle bişey işte. '' insanın gerizekalı olmasıda böyle bşey işte. hayır adamla sen niye övünüyosun anlamıyorumki.... '' sen sus konuşma. o benim doktorum. tabi övünücem. yeri gelecek canlada övünücem. aaa sahi can napıyo acabaaaaa...... malum onu da göremiyorum dört gündür. nese kontrol ayaşına hastaneye giderim bi ara. yada afzala gittiğimde uğrarım. amaaaaaan neyse işte.

- elma şekerim, sen emin misin ? ( ayaz )

ayazda şok olmuş. ulan bu şok heryeri satın alıyo, şok yapıyo anlarımda, benim horoz şekerimden ne isyedin zalım şoooooook !!!! ayyy bu şokun reklamlarında seda sayan oynuyodu demi ? anaaammmm yedirmem horoz şekerimi sana koca karıııııı !!! '' nehir senin en büyük sorunun ne biliyo musun ? '' neymiş kezbancım ? '' beyninin olmayışı canım. hayır üç saattir ne zırvalıyon sen ? ne saçmalıyon ? sen napıyon nehir ? napıyoooooon ?!?!?!?!? '' tamam lan sus bağırma biri duyacak. '' biri mi duyacak ?? sen insan değilsin arkadaş yaaa. nasıl duyacaklar beni anlatsana biraz. '' off kezo tmm yaaa. narkoz var bende narkoz ondan hep. '' salağa bak. tansiyon var bende dercesine rahatca konuşuyo. salak işte salak. '' yiter yaaa. amma ezdin. bu kadar ezme belki lazım olur. lahmacunun yanında iyi gider ezme. anladın demi ezme... '' nehir benim en büyük sorunum ne biliyo musun ? '' medir ? '' senin gibi bi gerizekalıyla uğraşıyo olmak nehir !!!! defol nehir !!! git nehir !!! '' oha cozuttu la bu kezban. noluyo oğlum yaaa ??? kendi kndime mi atarlanıyom yoksa ben ??? amaaan neyse yaaaa....

- emin de...

- kapa o çeneni !! ( yaren )

yarene tamam abla bakışlarımı yollayıp lafı yuttum. yoksa dayak yiyecem. işin sonu belli.

ÇOK DA GÜZEL İYİ OLDU.Where stories live. Discover now