oğlumuzun ilk aşkı....

1.2K 46 14
                                    

Karşımda acayip acayip bakislar atan yaratiklari gorunce acik kalan agzimi kapatip anirarak gulmeye basladim. Bunlar hem etkileyici hemde komik gulmeyi bi araya getirince değişik değişik seyler cikmis ortaya. Misal; ayaz, ay ayaz her haliyle etkileyici. Onu geçiyorum. Berk, benim, kabiz oldum ama hala gülüyorum bakislarimdan atmakla meşgul. Samed, tek Gözü kapali agzi acik bi sekilde bakiyo. Yaren, kafasini yere egmis, gozler yukariya doğru bakiyo. Digerlerininde bunlardan farki yok. Hepsi cok abuk subuk suratlar yapmislar.

- ahahahaha. Tamam yether. Lutfen yether bu kadari. Daha fazla dayanamayacagim.

Benim cumlemden sonra onlarda birbirlerine bakip gulmeye basladilar.

- bu oyunu ortaya atan kafani seveyim senin. ( samed )

- ahahha. Cok komiktiniz lan. Ahahhahaha.

- neyse yaa. Onu bunu birakinda napicaz cidden ? ( berk )

Saat olmus aksamin yedisi. Hala hepsi bizde. Gidin evinize yayilin abi yaaa.

- cidden napiyoz ? ( yağız )

Yapmiyoz yapmiyoz bisey. Gidinde yatiyim uyuyum yaaaa. Hasta bi insanim ben.

- bence artik kalkalim. Nehirde dinlensin biraz. Hasta sonucta. ( kutay )

Hay agzini opeyim senin kutay. Yok lan. Tobe tobeee... ben niye kutayin agzini opeyim. Salaklastim gene. öpeyim de ayaz hem beni hem onu çldürsün. hayır laf benden çıkıyo. kutay boşuna ölüyo, ayazda boşa hapse gitmiş oluyo. '' ne diyon la sen ? '' kezo yalan mı ? ben daha ayaza ağzını öpeyim demedim. kiiii, böle bişi desem ciddiye alma durumu söz konusu olur yani, hiçte hoş olmayan durumlara yol açabilir. '' nehir senin nasıl bi kafan var lan ? '' valla çok hoş bi kafam var beniiim. '' sevgilin o senin. eninde sonunda seni öpecek. '' daha erken değil mi lan ? ne biliyim hazır değilim ben. bana ne, öpmesin. '' sanki sünnet ettirecez. bu neyin kafası nehir ????? hazır değlim ne demek ??? '' off yaa. bana neeee. içimdeki garip konuşmamdan sonra dışıma nasıl bi surat ifadesi yerleştirdiysem artık, çevremdekler iyi olup olmadığımı sormaya başladılar.

- nehir iyi misin ? ( ayaz )

- bak bi rengin attı senin. ( yaren )

- yok yok iyi değil bu kız. ( habibe )

- la gidek diye mi yapıyon böle ? ( samed )

benim bu arkadaşım yok mu , hep dalgaya vurur işi. kalıp bu. yapacak bişi yok artık...

- canım hastaneye gidelim mi ? ( ayaz )

ayazı, nesıl olduğumu sorduğunda görmezden gelmiştim ama şu söylediğiyle kafamı ona çevirdim. psikolojik olarak gözlerim dudaklarına gitti. sonra ne yaptığımı farkedip kafamı sağa sola sallayıp kendime gelmeye çalıştım. derken yandan, gülmesini öksürük iile apsorbe etmeye çalışan bi insan duydum. ahada cansu ( hatırlamayanlar için; berkin cici kız arkadaşı... :D ). bana bakıp imalı imalı gülüyo. noluyo la ??

- iyi o iyi. merak etmeyin siz. ( cansu )

anladı mı lan acaba ? millet, ' bişey mi kaçırdık lan ? bizede anlatın. bizde gülek ' bakışlarını cansu ve beni aramda getirip götürürken aykut kutay ve selşmin sevgililerinin de güldüğünügördüm. tabi bizimkiler mal gibi bakıyolar. eee yaşları büyük onların. anlıyolar mı nedir arık... yandan hala olayı anlamayan yarene, kırmızı suratuımla bi bakış attım. salk hala anlamadı. nerden anlayacaksa zaten....

- öhö öhöö... ( berk )

bi öksürük daha kaldıramıycam ben artık yeter. gözlerimi kapatıp kafamı öksürüğün geldiği yereçevirip gözlerimi kmi göreceğimi düşünerek açtım. elindeki telefona bakıp sonra bana gülerek baktı. sende mi bürütüs diye bağırasım gelmed değil hani.

ÇOK DA GÜZEL İYİ OLDU.Where stories live. Discover now