biz derken ? Senden kac tane daha var kiii ?

1.4K 43 1
                                    

Merhabalar, sevgili yorumsuz okuyucularim. Ben bu hikayeyi can sıkıntısından yazmaya başlamıştım zaten. O yuzden, siz yorum yapmasanizda.... yorum yapan okuyucularim ve okumaya devam edenler oldugu icin bende devam etme karari aldim. Ister yorum yapin, ister yalmayin. Size kalmış. Multimedyada nehir var. Hadi iyi okumalar.......

- ne mektup geliyor ne haber senden

söyle de bileyim bıktın mı benden

her akşam güneşin battığı yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

çileli doğmuşum zaten ezelden

hasrete alıştım ne gelir elden

yaşlı gözlerime baktığın yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

geçilmez gurbetin sokaklarından

içilmez suları pınarlarından

öptüğüm o ıslak dudaklarından

sözlerin doğuyor gecelerime

çileli doğmuşum zaten ezelden

hasrete alıştım ne gelir elden

yaşlı gözlerime baktığın yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

Kezbanin, ayazin " Zeki Müren - Gözlerin Doğuyor Gecelerime " soylemesiyle ilgili hayallerine dalmışken ayazin sesiyle kendime geldim. Ama güzel hayal kurdun Kezban bravo. " tabi lan. Bizde biliyoz bişeyler. " tamam lan havaya girme hemen. Hem ayaz yaşlı mi ki ? " he nehir. Sarkinin ruhunu hissetme git koskaca sarkidaki tek soze takil, ayaz yasli mi de. Evet. Olayimiz bu. Takilmamiz gereken kisim kesinlikle bu. " tamam lan. Hemen atar yapma. Ne biliyim iste, geldi oyle aklima. " aklına tüküreyim. " sus gonusma. Yiter bu kadan. " nece konusuyon la sen ? Abuk subuk sesler cikarip duruyon. " sana ne. Icimden geliyo. " suçu bana atma bi kere. O sesin benimle alakasi yok. " pu ha ha ha. Icimde sen varsin. " yeter tamam gidiyom ben. " kaç hadi kaaaaç. Hahaha.

- nehir sen beni dinliyo musun ? ( ayaz )

Ayazin sorusuna verilercek tek cevap var. Duymamis gibi yapmak. O zaman hic konusmadan ' dinlemiyom seni kanka ' demiş oluyosun. " sen nasil bi malsin acaba ? Ayaza kanka mi diyon la sen ? " he kanka diyom. Yakindada gardaşim diyecem. Sağa ne ??? " uf pis kro. Kapa çeneni. " kroluk degil bu. Gardaş sevgisi.... " sevgilin la o senin. Ne gardaşı ? Ayarsız !! " bundan sonra ayaza ' bacımsın !!! ' bile derim abi. " o niye lan ? " çünkü artik ayazi kardeş olarak gormeye karar verdim. " nehir senin kafan nasil çalışıyo ? Yada dur. Dogru soru şu aslinda ; senin kafan var mi ki calissin ?? " oyle deme lan. Zaten bi sure görüşmememiz gerek. Bir aydır uyuyomusum, sinav falan var. Ayazi bi sure bacı gardaş olarak görmek ve sinava yoğunlasmak gerek. Hem bide yigit var. Onunla da sinavdan sonra gorusmeyiz zaten. Sonra ayazla gardaş sayfasini kapatiriz. " Allah sana akıl fikir versin din ve vücut kardeşim. " puhaha vücut kardesi ne la ? " ayni bedendeyiz oglum. Din, iman, vücut,... aynı iste hepsi. " tamam tamam ben anladim seni. " anlasilmasi zor biri degilim zaten. Ama ben seni hala anlayamadim. " boşver. Anlarsin ilerde... " iyi öyle olsun. "

- nehir iyi misin ? Doktor çağırmami ister misin ? ( ayaz )

Ne zamandir burda dikiliyo la bu ? " oooo simdi ayaz böyle mi oldu ismail abiiii ??" Sus !! ronaldo burak kırması. " off ne buraga yaa ?? Surda ne guzel ronaldodan alinti yaptimdi. Buragi niye katiyon abisi ??? " o laf ronaldonun mu mal ?? fotosuna yazılmış bi yazi sadece. Napiyim ? Sana sadece ronaldo demek kanima dokunurdu. O yüzden araya sevmedigin birini serpistirmem gerekti. Bende takimimda sevmedigim bi insan olarak buragi sectim. " buraga seçme de, pikacuyu da secsen olur. " ' seni sectim pikacuuuuu ' diye de bagiriyim mi ? " bagirmayanin !!! "

ÇOK DA GÜZEL İYİ OLDU.Where stories live. Discover now