17.

395 30 31
                                    

Citiți la final.E important.❤️❤️❤️

Mă împiedic,iar atunci când ridic capul văd o matahala de om care îmi pune mâna la gură și mă trage în spatele unei clădiri.

Am crezut că o să mă violeze sau cine știe ce Doamne o să-mi facă.Am început să plâng,nu mai îmi simțeam picioarele.

A început să îmi rupă cămașă de pe mine și chiar atunci când vrea să mi-o dea jos cineva îl lovește în cap.

M-am lăsat la pământ și mi-am pus capul între picioare.A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea.

Când mi-am ridicat capul să îi mulțumesc acelei persoane am putut vedea cum în fața mea stătea Maya și Jungkook.

Maya a venit și m-a luat în brațe.Stia că nu mă simt bine.Mi-a dat haina ei apoi am sunat la poliție.Cât timp am așteptat poliția cei doi nu au zis nimic eu eram încă traumatizata.

Eu:Vă rog să nu îi spuneți lui Jimin despre asta.Nu vreau să afle.
My:Eu nu o să îi spun,dar nu ai cum să ascunzi asta de el.
Eu:O să încerc cât pot.
My:Cum crezi tu.

După câteva minute de la discuția noastră sosește poliția care ne ia fiecăruia o declarație,apoi îl iau pe acel individ.

Maya și Jungkook m-au dus acasă deși mi-au spus că pot merge la ei.Nu am vrut să îi deranjez așa că am zis "Nu".

Am urcat în apartament și mi-am lăsat toate hainele jos.Am fugit direct în baie și am vrut să îmi fac un duș pentru a scăpa de urmele și atingerile acelui nebun.

Am stat în duș aproape jumătate de oră,am început să plâng și să urlu.Nu mai știam ce se întâmplă în viața mea.
Eram un dezastru.

După ce am ieșit din duș am mers în bucătărie,unde mi-am făcut un ceai pentru a mă calma.Am ieșit pe balcon cu o pătură pe mine și ceaiul în mână.

M-am așezat pe un scaun și am început să privesc la cer.Era un cer destul de senin stelele străluceau pe cer mai tare decât în orice zi.

În timp ce priveam pe cer o stea căzătoare apare.Am închis ochii și mi-am pus o dorință "Îmi doresc să îmi dau seama pe cine iubesc cu adevărat".

Am plecat la mine în living unde m-am pus să mă uit la un film.Am decis să mă uit la un film de acțiune,pentru a-mi distrage atenția de la ce mi s-a întâmplat.

După ce filmul s-a terminat filmul.Oboseala îmi cuprindea oasele. Mă uit la ceas și văd că era ora 1.Noroc că mâine e sâmbătă.

Merg în cameră și mă pun la somn.

"Nu știam unde eram,dar era liniștite.Eram într-o casă destul de mare.În jurul meu erau doar jucării și tot felul de chestii de copii.Am început să mă plimb prin casă până când am ajuns în fața unei camere.Deschid ușa și îl văd pe Jimin care se juca cu un copil.Acel copil vine la mine și îmi sare în brațe spunându-mi "Mamă"
La auzul acelor cuvinte am rămas șocată.Eu să am un copil.Nu se poate.După ce copilul merge înapoi la jucăriile lui Jimin se apropie de mine și mă sărută scurt pe buze.
M-a luat de mână și ne-am așezat lângă acel copil unde am început să ne jucăm.La un moment dat pe ușă intră părinții mei care îl împușcă pe Jimin și îl iau pe acel băiețel de lângă mine.Am încăput să strig,dar nimeni nu mă auzea.Nu mai avem voce.Simteam că nu mai pot.Tot pământul mi-a fugit de sub picioare.M-am așezat lângă Jimin și am început să îl strig,sperând că se va trezi.Am început să fug prin casă pentru a lua trusa de prim ajutor și pentru a suna după ajutor,dar simțeam că alerg în cercuri.La un moment dat încep să amețesc și cad în genunchi. Încep să plâng tot mai tare până când în spatele meu se aude o voce care suna exact cu cea de mai demult "El nu va fi în siguranță cu tine".Apoi leșin."

New York And Love||P.JMWhere stories live. Discover now