14(capitol surpriză)

395 41 28
                                    


Eu:Iar câștigătorul din acest an este......

Puteam să îi văd pe toți tensionați în jurul meu,dar îi cred.Mulți care au câștigat acest concurs au ajuns să devină scriitori foarte cunoscuți în lume.

Eu:.........Park Jimin.și eu mă uitam la foaie confuză.Când a avut el timp să scrie acea idee?îmi spun eu în gând.
Jm:Mulțumesc.Ași vrea să vă spun povestea acestei idei,deși va fi lungă.Cand am venit în New York în acest an,m-am întâlnit cu Yoora care mi-a spus că nu o să-și găsească iubirea adevărată.......și atunci mi-a venit idea de a crea acestă carte pentru ea.Te iubesc,Yoora!!!

Când am auzit asta,am început să plâng din ce în ce mai tare.Nu puteam să cred.De îmi face asta?Am ieșit afară din sală și l-am rugat pe șoferul meu să mă ducă până în parc.

M-am așezat pe o bancă și am încercat să mă calmez.Mă gândeam la ce simțeam eu defapt pentru el,și nu pot să mint îl iubeam,dar acele cuvinte din visul mea nu îmi dădeau pace.Poate ar fi mai bine să îi explic de ce e bine să rămânem prieteni.

Când mă gândeam la ce cuvinte ar trebuii să îi spun am început să plâng și mai tare.Nu vroiam să îl rănesc,dar nu putem să risc.

Dacă Wooyoung se întoarce sau și mai rău,dacă părinții mei o să se răzbune pe mine.Dacă o să mă facă să sufăr.Nu vreau să i se întâmple ceva.Nu ma-și putea ierta vreodată.

Mă ridic de pe bancă și mă apropii de lacul din fața mea.M-am așezat în fund,chiar nu mai îmi păsa de rochia aia.

L-am sunat pe șofer și i-am spus să plece fără mine.Oricum eu mai aveam de gând să stau.Vroiam să mă liniștesc.

Mâine trebuie să discut cu Jimin și să fiu sinceră.....nici eu nu știu cum o să o fac.Când mi-am pus dorința nu mă gândeam că va trebuii să atâte.Mai bine nu îmi punem nici o dorință.

De când Jimin a venit în New York totul s-a schimbat,inclusiv eu.Dar era o schimbare în bine.Cât timp stăteam acolo se făcuse destul de frig.

M-am ridicat de acolo și am plecat spre casă.Nu era departe,doar la câtva străzi de aici.

Ajung în apartament și merg să fac un duș pentru a-mi limpezi gândurile.Nu mai știam nici cum mă cheamă.

Am ieșit din duș și am intrat pe telefon.Am văzut că am 20 de apeluri pierdute de la Jimin și unul de la Maya.

Am luat telefonul și l-am trântit de canapea.

Eu:NU MAI POT!!!urlu eu cât mă țin plămânii.

După ce mai urlu de câteva ori ies pe balcon și iau o gură de aer.Trebuia să mă calmez cumva.

Am decis să îmi fac un ceai și să merg în birou pentru a-mi pune toate gândurile pe o foaie.Știma că doar așa o să mă simt mai bine.

Am începu să scriu și în timp ce scriam vărsam lacrimi.Nu mă puteam oprii.Am scris cred că o carte întreagă și nu mă simțeam mai bine.

Era ceva în mine ce nu-mi dădea pace.Vroiam să scap de acel ceva,dar nu puteam orice a-și face.

Nimic nu mergea.Mă uit la ceas și văd că era ora 2.Nu mi-am făcut mari probleme pentru că știam că nu o să dorm toată noaptea.

Am deschis televizorul și am vrut să mă uit la un film.În timp ce mă uitam la televizor a începu o scenă în care cei doi se sărutau,iar eu de nervi am aruncat telecomanda în televizor.

Nicu măcar nu îmi mai păsa.Am mers la mine în cameră și eu ca o idioata am început să mă uit prin albumele cu poze și să plâng mai tare.Bună idee Yoora.

Am consumat o cutie de șervețele și un pachet întreg de nervi.Încă mă gândeam ce o să-i spun la Jimin mânie.Ce o să mă fac.

În timp ce mă gândeam la toate astea am intrat în lumea viselor.A doua zi m-am trezit de dimineață.Am avut destul timp să îmi fac o hârtie cu ce ar trebuii să îi zic lui Jimin.Da chiar am făcut asta.

Am coborât jos și am decis să merg pe jos și astăzi și nu pentru că eram o sportivă mare......nuu....hahah....cum vă puteți gândi la așa ceva?Dacă mergeam pe jos trăgeam de timp și așa nu avem atât de multe șanse să îl văd pe Jimin.

Am vrut să o sun și pe Zoe să îi dea lui Jimin liber azi numai ca să nu dau ochii eu cu el,dar am și uitat că ea e acum șefa departamentului de marketing.

Acum trebuie să îmi caut și o secretară nouă.Vai cred că fac cu capu'.

Ajung la editură......din păcate.Urc la etaj și observ că Jimin nu era la biroul lui.Am scăpat.Îmi spun eu în gând.

Înainte să intru în biroul meu,merg până la Zoe.

Eu:Zoe.....scuze că te deranjez.
Zoe:Nici o problemă.
Eu:Acum că tu lucrezi aici,ar trebuii să îmi caut o nouă secretară și pentru că tu ai fost lângă mine de la început vreau să o alegi pe cea mai bună.
Zoe:Bine.
Eu:Mulțumesc.

Merg la mine în birou și mă apuc de treabă.La prânz am decis să comand o saltă.Am mâncat-o și am începu să mă plimb prin birou fără să știu ce să mai fac.

Am început să mă gândesc la ce a spus Jimin acum o seară.Mă așez la birou și pot observa poza cu noi de când am fost în acea vacanță la munte.

(nu e făcut de mine)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(nu e făcut de mine)

Am începu să zâmbesc și fără să realizez când îmi ridic privirea Jimin era în fața mea.

Jm:Trebuie să vorbim.......

Hey,guys!Acesta este un capitol surpriză.Vreau să vă mulțumesc pentru toată susținerea de până acum.Love u❤️Sper că vă place cartea,iar noi ne auzim la următorul capitol.❤️❤️

New York And Love||P.JMWhere stories live. Discover now