🐰

1.4K 90 51
                                    

"BU DOSYAYI SENDEN ALIYORUM DEDİM İTİRAZ YOK NAMJOON."

"ama bay choi ben bu dosyaya yıllarımı verdim çözeceğim gerçekten"

"evet yıllarını verdin. Sonuç: hiç bir şey! Sus ve odadan çık namjoon!"

Namjoon ters ters bana bakarken bende piç gülüşü atıyordum. Bay choinin bana dönmesiyle. Gülmüyormuş gibi hızlıca ciddileştim.

"park bu dosya senin. Biliyorum sana çok fazla yükleniyoruz gibi fakat cidden çok başarılısın ve emin ol emeklerinin karşılığını alacaksın"

"teşekkür ederim bay choi. Elimden geleni yapacağım"

Bay choinin önünde eğildim. Dosyayı alıp odadan çıktım. Şuan keyfime diyecek yoktu. Sırıtarak yürürken namjoonun yakama yapışmasıyla durdum. Ellerimi yukarı kaldırıp

"hey hey hey. Sakin namjoon."

"ne halt yedin lan! Ne yapıp dosyayı elimden aldın"

Evet. Bu dosya namjoona aitti fakat hiç bir halt başaramamıştı. Bende buranın en gözdesi olarak başkanı biraz doldurup dosyayı alıvermiştim. Zaten baştan beri benim hakkımdı.

"bir şey yapmadım. Sadece başarısızlığını gözler önüne serdim."

Namjoon sinirle dişlerini birbirine sürterken ellerini tutup yakamdan ittim.

"merak etme başladığın işi 'ben' güzelce bitireceğim. Bana güvenebilirsin"

Alayla sırıtarak söylediğim cümleyle dişlerini daha çok sıktı fakat hiçbir şey yapamadı.

Odama doğru büyük bir keyifle ilerledim. Dosyayı masaya koyup bilgisayarın başına oturdum. Sonunda erişimime açılan bilgisayar dosyalarına girip. Büyük seri katil dosyasının kapağını açtım.

Kanlı JEY

Kanlı JEY olarak anılan. 01.01.2017 de başlamış olan seri cinayet dosyası ile ilgili 3 yıldır ufak ip uçlarına ulaşılmış fakat çözülememiştir.

Şimdiye kadar öldürmüş olduğu 14 kişinin sadece 8'inin kimliği tespit edilebilmiştir. Suçlu kanlı JEY lakabını öldürdüğü herkesin bir yerine J harfini bıraktığı için almıştır.

Suçlunun öldürdüğü ve kimliği belli olan 7 kişide af zamanlarında af edilen veya suçları kanıtlanamadığı için içeri alınmayan hafif ağır veya ağır suçlu insanlardır. 8.kişi ise eski sevgilisidir.

Suçlunun erkek olduğu ve sağlak olduğu bilinmektedir. Aynı zamanda eski sevgilisi erkek olduğu için lgbt üyesi olduğuda düşünülmektedir. Olay yerine bazen bıraktığı tavşan çıkarmalarıda bulunmaktadır.

Olayların kısaca özetini bir kez daha okudum. Zaten olayı biliyordum. Hatta namjoonun elinden alabilmek için yakından takip etmiş. En uygun zamanda atakta bulunup elinden almıştım. Yüzümde ki hafif gülümsemeyle dosyalara, fotoğraflara bakmaya devam ettim.

Bu dosyayı baştan inceleyip her şeye her ayrıntısıyla bakacaktım. Sokaklara, yerlere, öldürülen insanların dosyalarına. En başından her şeye tek tek bakmaya başladım. Sabaha kadar inceledim.

Sabah saat 5 civarında odama birinin dalmasıyla. Şaşkınlık ve sinirle arkamı döndüm. Ne cürret le kapıyı çalmadan içeri dalıyordu.

"sen ne-"

"e-efendim gerçekten önemli. Kanlı JEY 15.cinayeti de işledi"

"ne? Ekiplere söyle hiç bir şekilde içeri girip tek bir şeye bile dokunmasınlar. İlk ben gireceğim"

Bunları söylerken eş zamanlı olarak ceketimi giydim ve arabama doğru ilerledim. Dosya bana geçer geçmez hızlı başlamıştık. 15.cinayet bana belki ipucu verirdi.

Arabama binip son hız olay yerine gittim. Vardığım da bir kapalı havuza gelmiştim. Arabamdan inip eski püskü olan yüzme havuzuna girmeden önce adamlardan birine doğru ellerimi uzattım. Anında ne istediğimi anlayıp eldivenleri elime geçirdi.

İçeri girip dikkatli ama hızlı bir şekilde ilerleyip havuzun bulunduğu yere gittim. Havuzun kenarında sandalyeye bağlanmış, yanarak öldürülmüş biri vardı.

Manyak havuzun kenarında yakarak öldürmüştü. Yavaşça yaklaşıp incelemeye başladım. Yavaşça suya baktığımda J harfi şeklinde birbirine birleştirilmiş yanan mumları gördüm.

Adamın etrafında bir tur daha dönerken bir kağıt gördüm. Kağıdı yavaşça alıp açtığımda tüylerim diken diken olmuştu. Baştan aşağı titremiştim. Yüz ifademden anlamış olacak ki en yakın adamlarımdan biri seslendi.

"bay park?iyi misiniz?"

Sorun yok anlamında elimi kaldırdım.

Hoşgeldin Park Jimin :)
🐰

Yazan kağıda bir kaç saniye daha bakıp. Buldularımızı koyduğumuz sterilize edilmiş paketlerden birine koydum. Adamlardan birine uzatıp etrafı incelemeye devam ettim. Cidden cinayetlerini çok temiz işliyordu.

__________

Merhaba! Yeni bir ficle daha beraberiz.

Umarım konuyu ve kitabı çok seversiniz. Şöyle ki bilen bilir jikook gecesi yaparız ve ben sadece gece saat 1 gibi bölüm atarım. Eğer gece aramasam belki gündüzde atarım.
Lütfen destek olun.
Yorum yapıp oy verin
Sizleri çok seviyorum 💜🖤

SEARCHİNG!!! /JİKOOKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin