11. Bölüm: Mıknatıs

1.6K 105 17
                                    

10. Bölüm: Ben Denizdim ( Bölüm Sonu )

Akşama kadar sohbet ettik. Yeri geldi ağladık o gün yeri geldi canımız çıkana kadar güldük. Öyle çok özlemişim ki böyle zamanları. Şu odaya girene kadar ben ben değilmişim.

Sizler yanımda olmayınca ben ben değilim.

11. Bölüm: Mıknatıs

Sabah o alarm sesiyle uyandım. Yemin ediyorum bu ses bana biraz her şey normalmiş gibi hissettirdi. Ama yine bur türk klasiği olarak sinirle kapattım alarmı ve ayağa kalktım. Elimi yüzümü yıkadım ve odama geri döndüm. Okul eteğini giydim. Beyaz tişörtümüde giydim. Altıma diz üstü beyaz çobanımdan giydim. Saçlarımı beyaz tokamla topladım. Üzerime ince montumu aldım. Çantamı ve şarjdaki telefonumu alıp evden çıktım.

Gönderilen: Buse Güneş
Ben evden çıktım siz neredesiniz?

Gönderen: Buse Güneş
Kızım ders başlayacak çabuk ol! Okuldayız biz.

Bir şey yazmadan mesaj sayfasından çıktım ve hızlı bir şekilde okula adımladım. Ama bir şey vardı. Ayaklarım beni geri geri çekiyordu. Sonra yolda durdum.

Sanki önümde ve arkamda mıknatıs var ve ben metal bir cisimdim. İleri de gidemiyordum, geri de...

Her şeye rağmen ileri zorladım ayaklarımı. Her şeye rağmen ona zorladım adımlarımı.

Okula geldiğimde bahçede kimse yoktu. Telefonumdaki saate baktığımda dersin başlamasına iki dakika kalmıştı. Hızlı adımlarla binaya girdim ve sınıfımın olduğu kata çıktım. Sınıfıma geldiğimde kapısı kapalıydı. Derin bir nefes aldım. Sınıfta yirmi küsür öğrenci vardı ama en önemlisi o vardı...

Sınıfın kapısını hiç çalmadan direk içeri daldım. Sınıfta hoca yoktu. Öğrencilere baktığımda ise şok içinde bana bakıyorlardı. Ona baktığımda ise, bizim oturduğumuz sırada oturmuş yanındaki yeni kızla bana bakıyordu.

" Oha! "

" Abi biri cimciklesin beni, ben hayal görüyorum sanırım! "

" Lan bu Deniz mi? "

" Yuh artık kızım sen ölmedin mi? "

Gibi sesler çıkmaya başladı. O sırada tek bir ses duydum.

" Aa Deniz geldin mi? " Kübra'nın sesi kulaklarıma dolunca beni tüm gözlerin önünden çekti ve yanına oturttu. Sonra bana sarıldı. Kulağıma fısıldadı,

" Şuan hiç bir şeyi dert etme. Bu şekilde bakmaları normal. Zaten bu şekilde bakmasalardı o zaman anormal olurdu, sakin ol. "

Bir şey demeden ayrıldım. Bir dakika sürmeden hoca geldi ve yoklama almaya başladı.

" Caner. "

" Burada. "

" Derin. "

" Burada. "

" Sude. "

" Burada. "

" Yunus. "

OKULUN ARIZA KIZI 2 Where stories live. Discover now