44.BÖLÜM

5.2K 230 420
                                    

" neden artık kafalarına sıkmıyorlardı ki

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

" neden artık kafalarına sıkmıyorlardı ki..."

----

Bir eve gelmiştik ne evi kimin evi sorgulamadan akının kucağında direk banyoya götürüldüm ağzımdan kaçan bir hıçkırıkla konuştum.

" akın istemiyorum bırak uyuyacağım"

" bu kanlarla uyuyamazsın"

Ben Küvetten çıkmaya çalışırken akın tekrar beni tuttu sıkı sıkı sarılıyordu gözlerimden yaşlar akarken konuştum

" akın... Evlenelim"

Akının belimdeki elleri gevşemiş gözlerimin içine bakıp ciddi olup olmadığımı tartıyordu.

" g-gerçektenmi ciddisin dimi sen"

Hafif gülümseyip başımı gögsüne yasladım.

" yarın hallet tüm işleri kim bilir belkide bir bebeğimiz olur."

" ben kendim duş alacağım çıkarmısın lütfen yanlız kalmaya ihtiyacım var"

Tamam anlamında başını sallayıp çıktı banyodan küveti ılık ayarlayıp dolmasını bekledim küvete girer girmez su kıp kırmızı olunca gözlerim tekrar dolmuştu..

Hiç. Bir. Zaman. Anne. Olamayacaksın. Cemre

Bu kelimeler devamlı beynimde dönüp duruyordu. Suyu temizleyip tekrar açtım ellerimle kanları temizliyor sıcak suyla temas eden yaralı kadınlığım canımı daha fazla yakıyordu.

Akın banyoya girince şaşırmıştım geleceğini sanmıyordum

İç çamaşırları varken girdi oda küvete sıcak suyla temas eden tüm yaralarım sızlıyordu akınla o sessiz suyun altında sarıldık bedenlerimiz kavuşmak istiyordu belkide

Bilmiyordum ne yanlış ne doğru benim için kim iyi kim kötü bilmiyordum...

Akın dikkatlice bacaklarımdaki kanı temizlerken ellerimi yüzüme bastırıp bu anın bir an önce bitmesini bekliyordum kan adeta bacaklarıma mühürlenmiş gibiydi çıkmıyordu akının ağzından kaçan ufak Hıçkırık ağladını gösterirken ellerim hala yüzümdeyk...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Akın dikkatlice bacaklarımdaki kanı temizlerken ellerimi yüzüme bastırıp bu anın bir an önce bitmesini bekliyordum kan adeta bacaklarıma mühürlenmiş gibiydi çıkmıyordu akının ağzından kaçan ufak Hıçkırık ağladını gösterirken ellerim hala yüzümdeyken konuştum

YATAĞIMDAKİ YABANCI! (+18 İÇERİR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin