Som opäť zamilovaná?

24 3 4
                                    

Dlho som nepridala časť, ale viete ako, karanténa.. Jediné čo doma robím je: jedlo, spánok, seriály zase jedlo a chatovanie s kamarátmi. A tomu sa dnes budem venovať.

Už snáď päť rokov sa bavím s jedným chalanom Marko, s ktorým ma zoznámil môj EX. S mojím EX sme mali veľa spoločných kamarátov, chodili sme všetci spolu von, dobre sme spolu vychádzali a ja som už od začiatku niečo k Alexovi cítila a moja najlepšia kamarátka Nika, ktorá s nami chodila taktiež von, mi stále hovorila, že aj Marko ku mne určite niečo cíti, lebo to je na ňom dosť vidieť. Lenže čo sa nestalo..

Môj EX sa ma spýtal, či s ním nebudem chodiť a ja pobláznená z toho, že by som konečne zažila prvú lásku som mu povedala, že budem. Marko sa somnou prestal baviť, keď sa to dozvedel a veľmi dlho sme sa kvôli tomu nebavili.
Keď som sa s mojím EX rozišla, tak sme sa s Markom opäť baviť začali, ale už to nebolo také ako predtým. Raz sme sa bavili, raz zase nie.. Bolo to ako na horskej dráhe.

Zrazu začala karanténa, ja som sa nudila a ani neviem prečo, ale napísala som Markovi.
Začali sme si písať každý deň a trúfnem si povedať, že sa z nás stali najlepší kamráti. Volávame spolu, vieme už o sebe vážne všetko, nehanbíme sa pred tým druhým riešiť fakt hocičo, proste dokonalé kamarátstvo.
Lenže v poslednej dobe sme si bližší a bližší a minule mi dal teoretickú otázku, či by sme spolu neskúsili chodiť. Dovtedy som nad tým nerozmýšľala, ale keď sa ma to spýtal, začala som nad tým uvažovať. Boli by sme vážne dokonalý pár. My už sme dávnejšie riešili to, ako si predstavujeme svoju dokonalú polovičku a ja som si uvedomila, že my sme vlastne opísali toho druhého. Povedala som mu iba toľko, že by sme to nemohli spraviť kvôli môjmu EX, lebo on a Marko sú kamaráti a zmenila som tému. Odvtedy sa moje staré city prebudili a opäť k nemu niečo cítim.

Ale je tu háčik. Marko sa baví ešte s jednou babou (Verona) a tá po ňom hrozne ide a on rozmýšľa, že sa s ňou dá dokopy.

Ja vážne neviem, čo mám robiť. Mám mu povedať o mojich citoch skôr, než bude neskoro alebo to bude zbytočné a iba tým zahodím naše kamarátstvo? (Kľudne mi napíšte vaše rady alebo skúsenosti do komentárov, budem veľmi rada💜)

Všehochuť môjho životaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu