Rande 1.0

35 3 0
                                    

Už dlhšiu dobu sa sebe navzájom páčia moja dobrá kamarátka Janka  môj kamarát Laco, ale nikto z nich nespravil prvý krok, tak som to zobrala do vlastných rúk.

Keď som volala s Lacom, tak som do hovoru pridala aj Janku, a tak sme sa tak rozprávali a takto to pokračovalo pár dní. Keď som volala s Jankou, tak som pridala Laca a naopak. Postupom času som sa tam cítila ako tretie koleso na voze, takže som sa porozprávala s Lacom, že by mohol spraviť prvý krok, lebo Janka je taká, že sa hanbí spraviť ho ( prvý krok, vy úchyláci😆). Tak Laco zavolal Janke a začali sa viac spoznávať. Lacovi sa Janka ešte viac zapáčila, a tak ju pozval von. Janka súhlasila.

(A teraz ide tá vtipná časť) Laco mi hneď volal, že sa toto stalo a keď mi to Laco rozprával, tak mi Janka začala písať presne to isté. Viete si predstaviť, ako som sa asi začala smiať. A toto sa nestalo raz. Toto sa stalo asi päťkrát. Ja som im na to povedala, že ony sú úplne rovnakí a že im to bude určite klapať.

Ale Laco Janku nepozná tak ako ja, takže mi volal, že čo jej má dať a tak, veď to poznáte. Tak sme s Lacom vymysleli, keďže Janka miluje Dominiku Mirgovú, že spravíme výcuc z jej piesní, Laco to napíše na papierik, dá ho do obálky a dá jej to a tým jej vlastne vyzná lásku. Samozrejme ešte také drobnosti mimo toho.
Napríklad: ony si hovoria, že sú manželia, neviem, ako to vzniklo, ale proste to tak je, a tak jej vyrobil prsteň z papiera a na vnútornú stranu napísal: navždy moja. Chce jej dať ešte aj ružu, lenže s tým bol problém. Nemal ju ako vyzdvihnúť, tak ja ako najlepšia osoba na svete (XD) som sa ponúkla, že mu ju vyzdvihnem a prinesiem mu ju tajne na ich rande, on iba vybehne von z reštiky a ja mu ju rýchlo podám (samozrejme ho vyspovedám, ako sa darí a tak) a potom pôjdem domov.

Lenže Janka začala stresovať. Dnes mi celý deň pílila uši s:
1. - Dá sa to ešte zrušiť? Ja tam nechcem ísť. Ja sa toho bojím.
2. - A čo keď sa ma opýta či s ním budem chodiť? Ja mu nechcem povedať áno, veď nemôžem mu hneď na prvom rande povedať áno.
3. - Ale ja ho mám rada. No.. popravde sa mi dosť páči, ja už chcem zažiť konečne nejakú lásku a teraz je vhodná príležitosť. Veď keby sa mi nepáčil, tak odmietnem to rande hneď. Ak sa ma spýta či s ním budem chodiť, tak poviem áno.

A toto stále dokola. No nekleplo by vás? A ešte aj Laco sa stále pýta či sa jej má opýtať, či s ním bude chodiť, či ho neodmietne, veď ževraj keďže som ja jej kamarátka, tak by som to mala vedieť. Jasné, veď ona sa o tom háda sama so sebou, ale ja mám vedieť, čo by mu na to povedala.

Ale uvidíme. Zajtra majú rande, takže držte im palce, nech to dobre dopadne.

Všehochuť môjho životaWhere stories live. Discover now