Rande 2.0.

24 3 0
                                    

Janka a Laco spolu chodia, minulý týždeň spolu boli mesiac. Dám vám viac informácií o ich rande.

Keďže Janka miluje Dominiku Mirgovú, tak som s Lacom pre ňu vytvorila báseň z Dominikiných pesničiek.(dám vám ju do ďaľšej časti) Rande mali hneď po škole, ale on jej chcel dať ružu, lenže nemal kto pre ňu ísť, tak som ja s ešte jednou kamarátkou Biba išla pre tú ružu opačným smerom, nech nás Janka nevidí, ale čo čert nechcel.
S Bibou sme išli do kvetinárstva, keď tu zrazu vidíme Laca s Jankou ako sa k nám približujú, tak sa z nás stali tajné agentky. Rýchlo sme utekali za najbližšie auto a veľmi nenápadným spôsobom sme sa pozerali, či už zašli alebo nie, samozrejme sme sa pri tom smiali tak, že nás muselo byť počuť až do Číny, ale to je druhá vec.😂 Neviem akým zázrakom si nás nevšimli, tak keď zašli, tak sme utekali do kvetinárstva, vyzdvihli sme ružu a utekali sme za nimi, nech ich nestratíme. Oni si sadli do reštiky, tak som napísala Lacovi, keď sme boli s Bibou pri nej, on vyšiel, prilepil na ružu báseň, klepal sa pri tom, ako keby bolo -25°C😆 a išiel dovnútra. My sme ich chceli špehovať, ale nakoniec sme si povedali, že im necháme súkromie, tak sme išli domov.

O 2 hodiny neskôr mi písal Laco, že akurát ide domov a že sa spýtal Janky, či s ním bude chodiť a ona povedala NIE. Chápete to? Tak som mu hneď volala, že čo sa stalo a ten blbec bol pri Janke a iba si zo mňa vystrelili.🤦🏽‍♀️ Skoro som ich dorazila, že či sú normálni.

Po tomto všetkom si ale ešte stále píšem s Lacom, pýta sa ma na rady ohľadom Janky, čo by ju potešilo a tak, oni si každý deň volajú a ich láska je zatiaľ ešte stále v rozkvete.😂

Všehochuť môjho životaWhere stories live. Discover now