JEY'İN SORU CEVAP PROGRAMI 4

235 14 32
                                    

Jey: HOŞ GELDİNİZ! Bu sefer kısa ve soru gelmeyeceğinden muhtemelen son programımızı çekiyoruz ha?

Max: İçim acıdı:,) bu kitabın zorbası da olsam karakteri olmayı sevmiştim.

Jey: Üzülme dostum>.< yazarımız epey geç kaldı yazmak konusunda.

Yazar: Ya soru gelmeyince ben de unutmuşum^^;

Jey: Tamam tamam! The First question is coming from slytherinlipines !

Max: Aksanın asla kardeşininki gibi olmayacak-_-

Jey: Tamam ya. Soru şu! Ay ilki bana gelmiş ama taaaa 28 Ağustos 2019'da. 2 kardeşinin olması başlı bir şey? Lara'ya selamlar *Ekrana öpücük atar* aşkım selamı var~ taşının en sevdiğin özelliği ne? Ya... bak benden beklenmeyen duygusal bir cevap olacak ama iki kardeşinin olması...

Elleri istememden göğsüne gider.

Jey: Keşke daha fazla olsaydı diyorsun! O kadar güzel ki! Sanırım ben bir kaç dakika ya da ayla abi olmayı sevdim. Yaşımız da yakındı ve çok güzel vakit geçiriyorduk. Bu şöyle... sahip çıkma, koruma, ona kardeşim diyebilmek. Ya kardeşliği anlatmak ya da anlamak çok zor ama abiler ne kadar gıcık ablalar da inatçı olursa olsun sizi öyle seviyoruz ki. Neyse neyse. Sıradaki soru! Taşım hakkında gelmiş ay tabii ki şunu!

Ellerini havaya kaldırır ve çikolata şelalesi gibi çikolata çıkmaya başlar.

Max: Oha çok lezzetli.

Jey: Biliyorum*^*

Kayan yıldız taşı: TABİİ HER ÖZELLİĞİNİ SEVİYOR AMA BUNU BİRAZ DAHA FAZLA!

Jey: Hehe~ sıra diğer soruda; "Max! Dip'e neden orta okulda zorbalık ettin?" Diyor yine slytherinlipines ... sen babama zorbalık mı ediyordun;-;

Max: Bak kötü düşünme hemen. Benim durumum biraz Pacifica'ya benziyordu. Aile sevgisi yok, İç güven yok, sadece para var. Aile baskısı hakim... aileniz size durmadan "en iyi ol!" Diyince siz de sizden iyi olanları bir şekilde bastırmaya çalışıyorsunuz. Kendi ailemi seçseydim inanın bana başka bir aile seçerdim. Belki bu yüzden en başında Pacifica'ya kanım kaynamıştır bilemiyorum...

Jey: Mendil?

Max: Teşekkürler.

Mendili alıp gözünün yaşını siler.

Jey: Tamam sıradaki sorumuz! DilsahAltuntag diyor Kİ! "Max şu anki hayatında neler yapıyorsun, nerede yaşıyorsunuz ve Dipper ve Pacifica ile görüşüyor musun?"

Max: Kızımla birlikte Canada'ya taşındık. Şirketi falan da oraya taşıdım hobi olarak Boks yapıyorum. Prensesim evlenmek üzere ve onu kıskanıp damat adayını kum torbası, köle vb. Amaçlarla kullanmakla meşgulüm şu an. Dipper ve Pacifica konusunda Dipper ile arada buluşup kahve içip iki lafın belini kırarız ama Pacifica ile pek sık fırsat bulamıyoruz. Dipperdan daha yoğun çalışıyordu ama bu işten zevk alıyor.

Jey: Güzel güzel~ Demiş ki yine "Lise döneminde sizin tayfa ile(Mary, Dipper, Pacifica ve sen) en sevdiğiniz ve en sevmediğiniz anın nedir?"

Max: Hata var sanırım lisedeyken bizim bir anımız olduğundan şüpheliyim lakin zaten ben üniversiteye geçerken tanıştım Mary ve Pacifica ile. Onların varsa ben bilmiyorum ama Üniversite dönemi için şunu söyleyebilirim en sevdiğim anım Dipper'ın gündelikçi yapmamızdı.

Jey: Ne?

Max: Komşu bahar temizliği yapıyor tamam mı. Biz de öğrenciyiz ya geldi kapıyı çaldı. Şöyle;"

Yazar ağzından;

Max: Kalk kapıya bak.

Dipper'ın poposuna tekme atıp onu ileri iter. Kendi telefonla oynuyor.

Dipper: Tamam be.

O da gidip kapıyı açar.

Fatma: Evladım benim belim tutmuyor bana bir temizliğe yardıma gelseniz olur mu be oğlum kızım yok bugün.

Dipper: T-tabii^^;; Max! Gel kardeşim gidiyoruz kalk hadi.

Max: Ya yandım! Nereye gidiyoruz?

Dipper: Gündeliğe.

Max: Ne?

Dipper, Max'ı alıp yukarı çıkarken Fatma kızları da çağırır ve kuzular da onu kırmazlar. Fatma ablanın evine girer girmez girişteki kominist işaretini görürler.

Fatma: Heh sağolun evlatlarım! Buraya bırakıyorum her şeyi size o sırada çay yapayım.

4'ü de yutkunur çünkü en üst katta olduğu için daire kat kat daha büyük ve kir içinde.

Max: Koministler...

Kızlar saçları bağlayıp yerleri ovalarken erkekler de cam silme planı yapıyor.

Dipper: O ipi bırakırsan çok kötü olur bak böyle ölmek istemiyorum!

Planları şöyle. 2 tane pencere var biri en sağda biri en solda. Aralarında da cam var. İki pencereden ip geçirip Max çekecek. Dipper da İp ve Cam arasına girip camı silecek düşerse ip onu belinden tutup engeller. Max ip'i çekerken Dipper dağçı gibi yan yan silmeye başlar. Sabundan 2-3 kere ayağı kaysa da durulamayı başarır. Fatma hanım çayla gelip aniden seslenince ipin altından kayıp son anda ipe tutunur.

Fatma: Ay gitti Gül gibi çocuk! Evladım iyi misin?!

Dipper tutunup kendini eve zor atar.

Dipper: İyiyim^^;

Fatma: Evladım niye öyle ovdunuz? Şurada hortumlu sopa vardı. Ucuna önce sünger takıp uzansaydınız sonra çek-pas la çekseydiniz ya?

Dipper'ın iç dünyası o sopayı görünce yıkılır. Fatma teyzenin günlük yorumu şöyle;

"Kızları beğendim yalnız sarılın olan biraz az bastırıyor. Daha çok ovalaması lazım yoksa evde kalır. Çocuklardan da zavallıcık ölüyordu cam silicem diye temizliği ben bu kadar ciddiye almıyorum helal olsun;-;"

Gün sonunda yorgun yorgun eve gelseler de Max, Dipper ile dalga geçmenin bir yolunu bulur tabii.

Program;

Jey: Neden böyle bir anı? Daha güzeli olamaz mıydı?

Max: Hayır.

Jey: Tamam yine DilsahAltuntag bana sormuş "Neden babanı değil de kendini seçtin? En azından aranızda bir bağ olurdu!?" Ummm... bu bir soru mu? He şu yönetmen işi. O yönetmen yüzünden aniden birini bul dedi babam da müsait mi değil mi bilemedim kendimi söyledim AMA! BİR SONRAKİ PROGRAMA SEVGİLİ BABAM, ANNEM VE HALAM İLE MEX'İ KONU EDECEĞİM! Yanisi hala bu bölümleri okuyan varsa Dipper, Mabel, Pacifica ve Mex karakterlerine olan sorularınızı bekliyorum~

Devam edecek...

Muhtemelen soru gelmeyecek ve ben bitireceğim ama;

KENDİNİZE İYİ BAKIN! HOŞÇA KALIN!

Esrarengiz Kasaba devam etseydi.Where stories live. Discover now