JEY'İN SORU CEVAP PROGRAMI 3

351 15 16
                                    

Jey: SELAMLAAAAAR! BUGÜN YANIMDA BUZ YORMASI TAŞI VAR!

Buz torbası: Merhaba~

Jey: VE BOYUT KAPISI AÇTIK GİZLİCE PAS'A BAĞLANDIK!

Pas: Merhaba.

Jey: İlk soru ile direk giriyorum. Pas soruların çoğu sana sanırım. Bengisu_Kurtuldu11 demiş ki! Mutlu musun? Hayat nasıl gidiyor? Diğerlerini özlüyor musun?

Pas: Mutlu değilim ve hayat gitmiyor. Barajı geçmem için çeşitli işkencelere maruz bırakılıyorum. 36 dan sonra ölmemem için. Bu epey can yakıcı ve diğerlerini deli gibi özlüyorum! Bill'dan hiç haber alamıyorum. Bu işkencelerin sonu olsa çok iyi olur.

Jey: Bir diğer soru ise şöyle slytherinlipines tarafından sorulmuş. Bill tarafından evlat edinilmek, bir taşının olması ve çok güçlü olmak nasıl bir duygu? Buz torbası neden sahip değiştirdin

Pas: Çok güçlü olmak daha henüz alıştığım bir konu o yüzden yorum yapamayacağım. Bill tarafından evlat edinilmek de başıma gelen en güzel şey. Beni anlayabilir misiniz bilmem ama şöyle düşünün: Bir dondurucudasınız ve soğuktan ölmek üzeresiniz. Aniden birisi sizi kurtarıp size sarılıyor o kişi bir kaç gün içinde hayatınızdaki en önemli kişi oluyor. Bir taşımın olması da aslında bir arkadaşımın olması gibi bir şey. Konuşup dert giderebiliyorsun ve yalnızlık epey azalıyor.

Jey: Sıradaki sorumuz yine aynı kişiden; Buz Torbası taşı neden sahip değiştirdin? Yeni sahilindeki en sevdiğin ve sevmediğin özellik ne?

Buz Torbası: İlk değiştirme sebebim yani Summer'dan Pas'a geçme sebebim Summer'ın iyi birisi olmaması. Taşlar sahiplerinin her şeyini bilirler Summer bir ara Jenna'dan cidden etkilenmişti o küçücük bir kızken. Yani bundan tiksinmemi geçiyorum insanları hep bir aşağılama eğilimi var ve insanların gözüne de Harika bir çocuk olarak görünüyor. O bedenden kaçmak için yer kolladım çünkü 3. Çemberin ilk taşının böyle olması bayağı koyuyor yani... başı buysa sonunu tahmin bile edemiyorum. Pas'ı seçme sebebim ise ondan çok güçlü bir akım seziyor olmam ve çok zeki bir çocuk olması. Her şeyin farkında ve ne doğru de yanlış ayırt edebiliyor daha küçük bir çocukken bile. Pas'ın en sevdiğim özelliği kovarak zekası en sevmediğim ise Jenna'yı görünce zeka ve mantığını çöpe atıyor olması. Ha eğer finaldeki benim Summer'a dönme olayımı diyorsanız ben ona dönmedim Pas beni ona verdi. Suçlu ben değilim ve Summer'da sevdiğim hiç bir özellik yok!

Jey: Peki sıradaki soruyu alalım. Zehra_Cipher  demiş ki... Pas, Lucifer'ın seni yakaladığı, sevdiklerin ile tehdit ettiği, Bill'ın yakalandığı ve istemediğin bir şeyin zorla yaptırıldığı an neler hissettin?

Pas: Korku? Dehşet? Acı? Bu duygular hep vardı tabi ama en çok üzüntü hissettim. Bill'ı (kendisine baba demem resmî olarak yasaklandı) o halde gördüğüm zaman çığlıklar atarak ölmek istedim çünkü o an onu kurtaramıyordum. Ama istemediğim bir şey sonucu istediğim bir şey oldu. Boyuttaki herkes huzura kavuştu. Reddetseydim sevdiklerim ölecekti ve ben yine onların yanına dönecektim zaten. Bu işi kansız halletmek en mantıklısıydı. Jenna da tam beklediğim tepkiyi verdi iyiki de öyle yaptı. Eğer beni öpseydi büyük ihtimalle onu unutamazdım ve bu iş benim için de kat ve kat daha zor olurdu. En azından içim bir nebze olsun rahat...

Jey: Keşke gitmesen ama... Sıradaki soru! DilsahAltuntag tarafından sorulmuş. Pas; Melez olmak nasıl bir duygu? Buz Torbası; Taşlar sahiplerini değiştirirken neye dikkat ederler?

Pas: Bilmem? insan derisi seni korumak ve büyüyü içerinde tutmak için var bir de bu derimin altında gerçek bir görünüşüm varmış eğer sınırı geçersem belki Melez olmanın ne demek olduğunu daha iyi anlarım.

Buz Torbası: Taşlar sahiplerini değiştirirken ilk sahibinin kusurlarından emin olurlar ardından da kendilerine en uygun kişiliği bulurlar. Mesela kayan yıldız biraz... cıvık bir taştır. Kendime göre neşeli birini arayacaktır ya da Çam Ağacı yerine göre değişken bir taştır kendi ruh haline yakın birini arar ve... Lama taşı mesela bayağı ama bayağı çekingen ve utangaç bir taştır. Herkesin önünde rahat olamaz kendine göre sessiz bir kişiyi arayacaktır.

Jey bu sırada bunları kendi yazdığı 7. Günlüğe not ediyor.

Buz torbası: Bunun gibi her taşın kriterleri var. Ben soğuk ve biraz da ciddi olan bir taşım o yüzden daha mantıkçı bir kişiyi aradım.

Jey: Seninle sonra uzun bir röportaj yapalım lütfen.

Buz torbası: Peki...

Jey: Diğer sorumuz AlpcanBilegen9 tarafından yazılmış. Pas, Lucifer'a karşı kukla büyüsünden nasıl kurtulmayı başardın (sorgu odasındaki bölümünü kastediyor)? Ve bu olay ikinci kitapta yer alacak mı?

Pas: Şöyle onu ben de sonradan öğrendim benim üzerimde Cipher koruması varmış. Yani Bill beni korumuş o sıra. Lucifer bir Cipher korumasının bu kadar güçlü olacağını tahmin edemeyince de basit bir kontrol büyüsü yeter demiş. İkinci kitapta ben yer alacak mıyım ondan bile emin değilim!

Jey: Ne acı. BUGÜNLÜK SORULARIMIZ BU KADARDI! DİĞER BÖLÜMDE PROGRAMIMIZA ESKİLERDEN MAX VE MARY-

Hey aniden kulağındaki kulaklığı tutar.

Jey: Efendim? Mary öleli 3 yıl mı oluyor? Kalp krizi... haaa... Max yaşıyor mu yani?... E ben kimi bulucam şimdi 2 kişi olması lazım... be demek kendi başınasın! Y-Yönetmenim lütfe- bağlantıyı kopardı...

Jey ekrana döner.

Jey: ÇOK BAĞLANTISIZ İKİ KİŞİ OLARAK MAX VE KENDİM KONUK OLACAĞIZ! BANA VE MAX'A SORULARINIZI BEKLİYORUM!

Devam edecek...

Jey ve Max'a sorularınızı bekliyorum~

KENDİNİZE İYİ BAKIN! HOŞÇA KALIN!

Esrarengiz Kasaba devam etseydi.Where stories live. Discover now