11. Sezon 20. Bölüm(FİNAL!)

449 21 59
                                    

Dünyada okulun ilk günüdür.

Valta: Ve işledikleri 95 suç yüzünden iyi ve kötü Cipherlıktan ıslah edilmişlerdir! Güçlerinin %98'i alınmıştır! Kriz tedavisine alınmadan boyutlarındaki hapisanelerine hapsedileceklerdir! Sarı Cipherlar için Üst Konseyin aldığı karar budur!

Bill ve Kill artık güçsüz denebilecek kadar kötü durumdadır. Muhafızlar onları zincirli tutarken Perta, Valta ve Dirta halka açık yerde onları izliyordur. Sonunda Perta dayanamaz.

Perta: BU DELİLİK! EN AZINDAN TEDAVİYE TUTULMALARI GEREKİR!

Magen: İYİLİK TEMSİLCİSİ PERTA! SESİNİ YÜKSELTME VE ÜST KONSEYİN DEDİKLERİNİ YERİNE GETİR! Ve biraz centilmen ol.

Perta: Afedersiniz hanımım.

Bill ve Kill kapıya sürüklenirken omuzlarının üstünden Perta ve Dirta'ya bakarlar. Kendi boyutlarında Cipher heykelleri tekrar oluşmuştur.

Falcı: Çok yazık oldu! Halbu ki Sarı Cipherlar boyut olarak da en iyilerden biriydi. Alt konseye dahillerdi. Aslında bana bakarsanız Lucifer ve Magen'i suçlu görüyorum.

Valta: Şikayetini Üst konseye iletebilirsin biz sadece bize verilen işleri yaparız.

Falcı(GrkemAdemAkcan ): NE KÜSTAH!

Falcı yok olur ve Valta saatinin yok olduğunu görür.

Hell(DilsahAltuntag ): Siz ne yaparsanız yapın o Cipherlar dönüşü olmayan bir yola girdiler.

Yönelge Meleği (nazli_ladynoir ): Ama onlar için çok üzülüyorum!

Rüya perisi(slytherinlipines ): Oh... umarım iyi olurlar...

Bill ve Kill boyutlarındaki taşlarına tekrar sokulmuştur.

Bill: Yıllar öncesi gibi Ha? Bembeyaz bir yere kapatıldım. Dışarıdan insanların "Oh Bill Cipher!" Diye fotoğraf çekilecekleri bir heykelin içindeyim... YETEEEER! NEDEN HER ŞEY BU KADAR KORKUNÇ! NEDEN SADECE BİZ KULLANILIYORUZ!

Bill'ın gözlerinden kanlar gelmeye başlamıştır. Krize girdiğinde bedensel olarak çökmesini sağlayan bir kanamadır bu. Bill bu kanama devam ederse ölüme adım adım yaklaşır.

Bill: Ölümmüş... GERÇEKSEN GEL DE AL BENİ HADİ İNSANLARIN TAPINDIĞI TANRI HADİ! YAŞAMAM İÇİN ME AMAÇ VAR Kİ!?

Sesi bomboş beyaz hapisanesinde yankılanıp veri döndükçe Bill'ın daha da siniri bozuluyordur. O an Kill'ın da benzer durumda olduğunu düşünüp hisseder. Elleri arkadan bağlıdır ve ayakları da zincirlidir.

Bill: ÖLMEK İSTİYORUM! AL BENİ AL! LÜTFEN! Lütfen... eğer orada gerçekten r Tanrı varsa... varsa sadece ölmek için yalvarıyorum. Kimsenin bana ihtiyacı yok. Pas... BENİM LANET BOYUTUM YÜZÜNDEN SEVDİĞİ ŞEYLERDEN VAZGEÇTİ! O... O BENİM OĞLUM! BU KADAR ACI YETMEZ Mİ HA!?

Bill'ın iki gözünden de kanlar boşalıyordur. Bill içinin kuruduğunu hissediyor ve ölüöe adım adım yaklaşmanın huzuru ile doluyordur.

Bill: Öleceğim ve Cipher enerjim özgür şekilde evrende dolanacak belki de... belki de başka bir şeye can verecek. Ölüyken daha yararlı olabilirim.

Bu sırada:

Magen: Evet oluyor. Güçlerine çabuk alışıyorsun.

Pas: Tabii...

Esrarengiz Kasaba devam etseydi.Onde histórias criam vida. Descubra agora