JEY'İN SORU CEVAP PROGRAMI 2

184 14 18
                                    

Jey: SELAMLAR! BUGÜN YANIMDA İKKİİ MUHTEŞEM KİŞİ VAR! PERTAAAAA VE DIRTAAAAA~~

İkisi de gelip karşılıklı otururlar.

Jey: Evet ikinci kitapta ilk bölümlerde yeriniz olacak sanırım ha?

Dirta: Spoiler vermek benim bile yapmayacağım bir kötülük.

Jey: Oh Peki! O zaman direk sorulara geçiyorum! İlk sorumuz slytherinlipines tarafından sorulmuş. Perta ve Dirta, Cipher olmak ve yüksek konseyde olmak nasıl bir şey? Bill ve Kill ile çıkmam nasıl bir duygu? Bu arada onlara selamımı işetin noktalı virgül Ve kapat parantez.

Dirta: O sondaki?

Perta: Göz kırpan gülen yüz işte.

Dirta: Ben yorumlayayım ilk müsaadenizle. Biz sadece bulunduğumuz boyutta olduğumuz için Cipher'ız normalde Cipher kanı taşımıyoruz. Ama Cipher diye anılmak fena değil benim hoşuma gidiyor. Yüksek Konseyde olmak ise... işkence gibi ya.

Perta: Yüksek Konseyde çalıştığımız için mevki olarak üstteyiz ama epey yorucu bir iş. Sonsuz sayıda Cipher'ın işleri ile uğraşıyoruz. Üst konseyden gelen evrakları düzenliyoruz vesaire. İki bedenimiz var Ve birini şaklamak durumundayız.

Dirta: Ben bu kurala fazla uymasamda saklıyoruz sözde.

Perta: Ben uyuyorum. Erkek kılığında dolanıyorum hep Bill'ın sorun etmemesi güzel bir şey. Bill ile çıkmak çok güzel bir duygu. Bill çok yakışıklı, esprili, aslında tanıdığınızda tatlı ve yumuşak... üstelik güçlü ve yetenekli de. Hadi ama kim onun yakışıklı olduğunu reddedebilir ki? Onu seviyorum ama yüksek konsey ve üstleri yüzünden onu göremiyorum şu an hapisteler siz de final bölümünde görmüşsünüzdür.

Dirta: Kill'ın asi ve zeki tavırlarını seviyorum. Onu daha da çekici yapıyor ve hazır cevaplı sohbetini de seviyorum. Üstelik tatlı kokusunu ve badem gözlerini de seviyorum... nasıl bir yorum yapabilirim ki?

Perta: Kötü taraftan birisi aşkı nasıl yorumlar?

Dirta: Bilmiyorum. Onu seviyorum benim için çok önemli!

Jey: Bu çok tatlı~

Perta: Selamını iletiriz~ sonuç olarak 2. Kitap başlayınca onunla görüşeceğiz.

Jey: Tamam diğer soru Bengisu_Kurtuldu11 tarafından geliyor. Perta ve Dirta; Bill ve Kill ile evlenmeyi planlıyor musunuz?

Perta: Önce bir tarafın teklif etmesi gerekir. Sonra da İyilik Meleği Magen'in bunu onaylaması... AMA UMRUMDA DEĞİL! Onaylamazsa istifa eder yine Bill ile evlenirim.

Dirta: Oh-ooo~ bu kural ihlali bunun için istifa etmek suç sayılır?

Perta: Son sezondan beri tepkiliyim onlara! İYİLİK İYİLİK NEREYE KADAR ARKADAŞIM! Eğer bir olay olursa daha fazla tahammül edemeyeceğim.

Dirta: Ben evlenmeyi planlıyorum ve kural ihlal etmem de sorun değil.

Jey: 2. Kitaba bomba gibi bir Perta geliyor sanki?

Perta: Daha yeni başlıyoruz...

Jey: WOHO! Tamam sıradaki 3 soru DilsahAltuntag tarafından yazılmış. İlki şu: Birbirinizin en sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz özellikleri nelerdir?

Dirta: Kesinlike Perta'nın gıcıklıkları... gerçi sanırım yılışıklık daha uygun onunla benim kadar yakın olsanız 5 dakika dayanamazsınız.

Esrarengiz Kasaba devam etseydi.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon