6.Sezon 6.Bölüm

470 29 4
                                    

Pacifica: Ş-şey Mabel elbise tasarımı konusunda çok başarılıdır. Bu konu üzerine bir çok insan ona danışıyor ve gazeteye bazen çıkıyor.

Halası: Dipper?

Pacifica: O Kaliforniya'daki Tıp fakültesini üç sene açık okuyup en yüksek dereceyle tamamlayınca onu normal öğretime aldılar. Aynı sınıftaydık geçen sene ama bu sene olmıcaz bizim üniversiteyi açık okurken Tıp Fakültesini normal okuyacak.

Halası: Başarılılar diyosun yani? Diğerlerine ne oldu? Annen ve babanın bulduklarına bunlar onlar değil?

Pacifica: Onlarla anlaşamadık çünkü onlar beni param ve ünüm için seviyordu.

Halası: Bunların onun için sevmediği be malum? Para için evlenip çocuk yapanlar bile var!?

Pacifica: Onlara defalarca kötü davrandım ama hiç beni bırakmadılar ayrıca paramız bir dönem elimizden alınmıştı işte o dönemde yanımdalardı.

Halası: İyi güzel. Bu ikisinin birbiriyle bir bağı var mı?

Pacifica: İkizler.

Halası: İkiz! İyiymiş. Başka da arayan yok. Şimdi sıra mesajlaşmaları okumaya! Çoğunu silmişsin? Ama hala yazılı olanlar var. Bakalım evet! Mabel ile yazışmanız.

+Pacifica Merhaba! Nasılsın? Duyduklarım için çok üzüldüm umarım şu an daha iyi hissediyorsundur geçmiş olsun. Merak etme ben de yaşadım ama geçiyor hem o ilaçları kullanmak zevkli aslında soğuk geliyor kalbine bir hoş oluyor.

Sağol Mabel😊 evet haklısın ilginç bir hissiyatı var insana çok ilginç ve hoş ama yorucu özellikle okul saatine denk gelmesi. Siz sanki krem kullanmamıştınız ama.-

+ Krem yeni çıkmış çatlakları daha çabuk kapatıyormuş ve daha pratikmiş biz yıkıyorduk ilaçlı suyla taştaki çatlakları öyle kapatıyorduk.

İyi o zaman okulda nasıl yıkardım ben! Bazen  kaza ile bi-





Aniden Pacifica telefonu halasının elinden çeker.

Halası: Bu yaptığın çok kabaydı!

Pacifica: Asıl sizin yaptığınız çok kabaydı!! Bir insanın yazışmalarını sormadan okumak büyük kabalık!

Halası: Aferin hakkını savunman güzel ben de bunu bekliyordum. Ama devamını merak ettim be hastalığı ne taşı bu?

Pacifica: Ş-şey bu bel ağrısı için Krem ve Taşlar kullanıyoruz taşlar kuruyup sertleşince tekrar kaygan olup ağrıyı emsin diye önceden kaynar ilaçlı suda yıkamak gerekiyordu ben krem almıştım üç saniyede oluyordu.

Halası: Hmmm... neyse kızlar siz de masayı kurun. Pacifica ve Sandy siz yemek hazırlayın. Yemek hazırlamak da yetenektir ve yetenekler insanları özel gösterir.

Onlar yemekleri hazırlarken Harry onları izliyordur.

Sandy: Harry, tuzu verir misin lütfen?

Esrarengiz Kasaba devam etseydi.Where stories live. Discover now