'33| devil

1.4K 134 140
                                    

şarkı:::with you -stwo

Bu sırada, Vampir Krallığı;

Nam Köken Ailesi'nin başı Nam Rhoan, yüzüklü parmaklarını yasladığı geniş oval masaya elini sertçe vurduğunda geniş meclis odasında sert bir yankı yapmış ve kendi aralarında tartışan köken aile başları sessizliğe bürünmüştü. Nam Rhoan, dudaklarını tatminsizce bükerek elini yavaşça masadan çekmiş ve diğerlerine oranla başlığı yüksek olan koltuğuna yaslanmıştı.

"Daha fazla söze gerek yok, yıllar önce aldığımız kararı uygulayacağız."

"Kral Rhar'ı tahttan indirmekten bahsediyorsun Rhoan!"

Park Büyücü Ailesi başı konuştuğunda Min Vusan'ın irislerine sahte bir keyif düşmüştü. Sarı, parlak uzun saçlarını hafifçe geriye atarak,akbaba kafatası bastonunu elinin altında yavaşça çevirdi.

"Krala mı çalışmaya başladın Park?"

"Öyle bir şey olmadığını biliyorsun."

Diğerlerine oranla daha genç görünümü ve ırkının farklı olması Park Ailesi'ni daha zayıf gösteriyordu.

"Oğullarımız hakkında idam kararı çıkardı.." Büyük Jeon Hanedanı başı konuştuğunda yüzündeki katı ifade masadaki gerginliği arttırıyordu. "Bu meclisin geleceğini yok etmek demektir."

"Yapılması gereken belli." Min Vusan bastonunu çevirmeyi bırakarak Rhoan'a döndüğünde meclis başkanı başıyla hafifçe onaylamıştı.

"Kral Rhar'ı tahttan indirilecek ve yerine 13.Prens Smok Taehyung tahta geçecek."

+

Kurt Hanedanı, Yedi Kıta Şöleni

Altın işlemeli sürgülü demir kapı iki muhafız tarafından sonuna kadar açıldığında kesik bir nefes vermiş ve burnumun üzerinde biten kadife beyaz maskenin altından gözlerimi büyük malikanede gezdirmiştim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Altın işlemeli sürgülü demir kapı iki muhafız tarafından sonuna kadar açıldığında kesik bir nefes vermiş ve burnumun üzerinde biten kadife beyaz maskenin altından gözlerimi büyük malikanede gezdirmiştim. Geniş salonda konuklar gruplar halinda ayrılmış, salonun bitimindeki merdivenin üzerinde yedi büyük koltuğun olduğu geniş, salonu görecek ziyafetle dolu düz bir masa konulmuştu.

Taehyung'un sıcak parmaklarını belimde hissettiğimde başımı birkaç saniyeliğine ona çevirdim. Yüzünü kaplayan maskesinin altından kahverengi irislerini görebiliyordum. Namjoon'un büyüyle yazılmış sahte konuk davetiyesini girişte bizi karşılayan görevliye uzatmasıyla vücudum gerilmişti. Eğer onların vampir olduklarını anlarlarsa en güçlü ve soylu ailelerin, kral ve kraliçelerin katıldığı bu balodan kaçmamıza imkan yoktu. Bunu daha önceden planlamadıklarını bilsem üç buçuk atabilirdim.

Kahve dalgalı saçlarım belime yetişirken, adım attıkça Taehyung'un parmaklarına çarpıyor ve bu ürpermeme neden oluyordu. Birkaç adımdan sonra Tessa ve Krew gözden kaybolmuş, Taehyung'un yanından ayrılmadan konukların oval masalarının aralarından dolanmaya başlamıştık.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

krewWhere stories live. Discover now