Κεφάλαιο 4ο

14.5K 1.2K 35
                                    

Ξεπλύθηκα και βγήκα έξω από την λευκή μεγάλη στρογγυλή μπανιέρα. Τύλιξα γύρω μου το μπορντό μπουρνούζι μου και κατέβηκα κάτω. Αν η ζωή μου γινόταν ριάλιτι σόου τότε μπορεί και να ήμουν εκατομυριούχος.

Τι παραπάνω έχει η Καρντάσιαν; Εντάξει σε αυτό δε θέλω απάντηση.

Μπήκα στο δωμάτιο μου για να αλλάξω. Άπλωσα στο σώμα μου την κρέμα σώματος με άρωμα βανίλια και φόρεσα πιτζάμες πιάνοντας τα μαλλιά μου σε έναν ακατάστατο κότσο. Είδα ότι το σπίτι ήταν όντως άδειο αυτή τη φορά και υπέθεσα πως ο Ίαν έφυγε πραγματικά τώρα.

Επιτέλους μόνη μου!

Πρέπει να παραδεχτώ όμως πως όλο αυτό είχε και τη πλάκα του. Αμήχανη στιγμή αλλά τώρα που το ξανά σκέφτομαι είχε πλάκα. Αν ήμουν κάποιος τρίτος που παρακολουθούσα πιθανώς να με διασκέδαζε αυτό.

Έκατσα στον καναπέ και άνοιξα την τηλεόραση. Περνώντας αδιάφορα τα κανάλια είδα τον Καζανόβα να τριγυρνάει στο σαλόνι.

«Καζανόβα! Έι, έλα εδώ!» τον φώναξα και ανέβηκε πάνω στον καναπέ μαζί μου. Είχε ήδη νυχτώσει και τα μάτια μου έκλειναν ενώ ο Καζανόβα δίπλα μου ήδη ροχάλιζε. Έκλεισα και εγώ με τη σειρά μου τα μάτια μου.

Ένιωσα κάτι να με βγάζει από τον ύπνο μου καθώς δύο χέρια με σήκωσαν. Δεν άνοιξα τα μάτια μου γιατί κατάλαβα πως ήταν ο Ίαν. Με κουβάλησε μέχρι το δωμάτιο μου, με άφησε στο κρεβάτι μου απαλά και με σκέπασε. Μούγκριξα λίγο και αποφάσισα να ανοίξω τα μάτια μου.

«Τί ώρα είναι;» μουρμούρισα σιγανά με την φωνή του ύπνου.

Εκείνος ήταν έτοιμος να βγει από το δωμάτιο μου και στάθηκε στην πόρτα. Με κοίταξε.

«Τέσσερις και μισή πάει.» σχεδόν ψιθύρισε και η φωνή του έσπασε. «Κοιμήσου τώρα.. Καληνύχτα. Παίρνω τον Καζανόβα πάνω μαζί μου!»

«Γιατί;» ψέλλισα μπερδεμένη μέσα στον ύπνο μου.

Ασ'τον σκύλο μου ήσυχο βρε!

«Γιατί βαριέμαι μόνος μου!» αποκρίθηκε αδιάφορα ανασηκώνοντας τους ώμους του. Ήμουν πολύ νυσταγμένη για να καθόμουν να ασχοληθώ με αυτό εκείνη τη στιγμή και έτσι απλά κοιμήθηκα.

-

Χτύπησε το ξυπνητήρι και το έκλεισα χουχουλιάζοντας μέσα στα παπλώματα. Δεν είχα καμία όρεξη για να πάω στην δουλειά, ήθελα απλά να κοιμηθώ μέχρι το βράδυ.

Οι Συγκάτοικοι {GWattys}Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα