Creepy

14 6 1
                                    

Ik wordt wakker. Ik lig in een  bed. Wacht...
Alle herinneringen van gisteren of vandaag, of weet ik veel komen terug. Ik weet niet Hoelaat het is aangezien er hier geen raam is. Alleen een klein lampje die de kamer een beetje verlicht. Mijn hoofd doet wel echt pijn van die klap. De kamer is niet zo groot. Er staat een tweepersoonsbed een kastje met het lampje op en een kast met een paar kleren in. Ik weet niet waar ik ben. Maar wel dat dit ook iets met Colette te maken heeft. Toen hoorde ik voetstappen dichterbij komen.

Shit! Voor ik kan reageren wordt de deur al ruw opengemaakt. Er staat een slechtgehumeurd, oude, waarschijnlijk pedofiel in de deuropening. Oké..ik ben niet zo snel bang. Maar nu ben ik dus wel echt bang aan het worden. De man komt dichterbij. Bij elke stap die hij dichterbij komt wordt ik ook banger. Maar ik ga dat dus mooi niet laten merken!

Hij is nog 1.5 meter van me vandaan als ik ook een stap dichterbij zet. Mooi niet dat ik dit laat gebeuren zonder iets eraan te doen! Ik kom ook dichterbij. Dit had hij duidelijk niet verwacht aangezien hij een verbaasde uitdrukking heeft op zijn gezicht.

We zijn nog 20 cm van elkaar verwijderd als ik hem een stomp in zijn maag geef. Hij zakt een beetje ineen. Maar kijkt me dan woest aan. Voor ik het goed en wel besef heeft hij me al op mijn wang geslagen. En ik kan je zeggen..hij slaat niet zacht. Ik ben waarschijnlijk helemaal rood van woede. Ik bal mijn handen tot vuisten en mep hem vol in zijn gezicht. Dan geef ik hem nog een trap in zijn edele delen. En om het af te maken...............laten we zeggen dat zijn gezicht er nóóit meer hetzelfde uit zal zien. Voila! Karma zak! Phoeh...dat lucht op.

Ik ren door de deur en kom in een lange gang. Rode muren, wit plafond en eikenhouten deuren. Best nog wel chic ingrericht. Er zijn wel zeker 20 deuren. Ik doe gewoon een random deur open en zie nog een slaapkamer. Maar deze wordt nog niet gebruikt. Na nog 4 keer in een logeerkamer binnen te zijn geweest kom ik in een trainingsruimte. Maar dit keer zijn er wel mensen in. Shit!

Één van de mannen merkt me op en komt gevaarlijk dichtbij. Nog voor ik iets kan doen grijpt hij me al vast. 'Laat me los!' Zeg ik..nee, gil ik. Dit leverde me een stomp in mijn maag op. Oh nee hé..als ik nog eens een stomp in mijn maag krijg ga ik eens moeten overgeven 🤮!

Hij sleept me mee terug naar de kamer waar ik wakker werd. En smijt me op het bed. Gelukkig is het een zacht bed. Hij komt dichterbij en grijpt mijn keel vast. 'Als je nog eens probeert te ontsnappen zal je er minder goed vanaf komen..' Met die worden verlaat hij de kamer.

Fijn! Wie is dit keer de ongelukkige die me heefd ontvoerd. Want geloof me, ik ga die persoon er spijt van laten krijgen dat hij of zij niet iemand anders koos. Wacht...shit! Mijn zus en de directeur hebben dit gedaan! Fuck fuck fuck!

Ik word uit mijn gedachten gehaald door iemand die zijn keel schraapt. Oh komaan! Eerst wordt ik ontvoerd en dan mag ik niet eens een beetje panikeren?!?! Ik kijk ligt *kuch* super *kuch* geïrriteerd naar de zak die me uit mijn gedachten haalde. En ja hoor...de directeur staat recht voor mijn neus.

Herinner je je nog die meid die geen vlieg kwaad zou doen? Wel geloof me, ze is er nog maar nu ff niet. "Kom mee.." "Rot in de hel!" Oké dit is creepy, normaal als je dat tegen iemand zou zeggen zouden ze super kwaad worden. En deze mongool gaat hier een beetje zitten grijnzen als één of andere half gare maloot.

Mijn zus haar geheimen ✔Where stories live. Discover now