07. Gangsters?!

21 7 0
                                    

Herschreven op 23.08.2020

Wanneer ik mijn ogen opende zat ik vastgebonden aan een tafel. 'Help!' Schreeuwde ik, wel zeker 7 keer. Maar niemand kon me horen. 'F*ck!' mompel ik. Wat nu? Opeens kwam er een man voor me staan. Hij was niet zo oud, hij leek zo'n 17-19 te zijn. 'Goedemorgen, goed geslapen' zei hij een beetje uitdagend. 'Ik ga geen tijd verspillen, jij wilt weten waarom je zus zich anders is gaan gedragen?' 'Volg mij!' Ik kuchte even en hij zei dan direct 'Juist! Vergeten..'

Hij maakte me los en nam me mee naar een kamer waar minstens 14 meisjes zaten. Ze leken allemaal zo'n 16 - 24 jaar te zijn. Ik begreep het niet, wat had dit met mijn zus te maken? 'Je vraagt je waarschijnlijk af wat dit met je zus te maken heeft.' 'Wel, wij zijn een gang, de golden flames. En je zus is in de black tigers gang.' Ik kon mijn ogen niet geloven niet alleen omdat ik omringt was met gangsters. Maar mijn zus is een gangster?!

'En wij willen jouw hulp,' zei 1 van de meisjes. Mijn hulp? Mijn hulp?! Ik staarde haar aan alzof ze net een levende goudvis had gegeten. 'Ik weet dat dit allemaal veel is, maar wil je ons helpen?' Vroeg ze poeslief. Ik was bang, maar voor ik het besefte zei ik al 'ja'. De man nam mij mee naar een kamer appart. 'Wij zijn met z'n 20 in de gang. Straks stel ik je voor aan onze 5 andere leden.' 'Kleed je maar eerst om.' Hij liep weg en sloot de deur zodat ik privacy had. Ik kleedde me om.

Ik voelde me net een barbiepop maar dan met alleen maar zwart

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik voelde me net een barbiepop maar dan met alleen maar zwart. Ik deed de deur open en zag daar 20 mensen op een grote bank zitten. 'Hallo' zei het kleinste meisje vriendelijk. 'Ik ben Marit!' 'Ik ben Aura!' Zei een roodharige vrouw die zo'n 17-19 was. Opeens ging er een alarm af. 'Wat is dat?' Vroeg ik. 'Dat is ons alarm,' zei Aura. De man die me eerder losmaakte ging snel weer weg. 'Sorry ik kan niet blijven' zei Aura.

Mijn zus haar geheimen ✔Where stories live. Discover now