hatodikresz

92 5 4
                                    

Berontott a szobaba Camila!
-Feltamadtam te szajha- uvoltotte a kepembe. -Most pedig gyere Shawn egen foldon kerestelek!-szolt ezuttal Shawnhoz majd megfogta a kezet es kirangatta a szobabol. Vagyis kirangata volna, hacsak en nem jovok a kepbe. Ugyanis megragadtam a rotacios kapamat es lenyisszantottam a fejet. Igy biztositottam a jovot a szerelmemmel. Na most hogy vegre megszabadultam mindenkitol felmentunk ismet a szobamba es folytattuk ott ahol abbahagytuk csak kisse erzekien. (Itt az íróként leszögezném hogy nemkeresztény részek következnek így ez csak 16 éven aluliak számára szülői felügyelet mellett ajánlott csak)
Szoval Shawn rahuzott az agyamra engem es a rotacios kapat. Elkezdtem erzekien simogatni a kapaval a 24 szivarvanyos kocjajat majd az ujjaimat szepen lassan fel le iranyban huzohattam vegig a mellkasan. Ereztem valamit szerintem a szivunk egyszerre luktetett. O a szep ferfiatlan satnya csupasz kezet az arcomra tette es az ajkaink majdnem egymashoz ertek amikor Shawn visszahatralt.
-Nem!! EZ NEM MEHET ÍGY.-mondta majd felalt az agyrol.
-miert mit csinaltam?-kerdeztem ilyedten?
-Te semmit: -válaszolt, majd elkezdett idegesen jarkalni -Nem lehetunk egyutt mert turnéznom kell egy het mulva es nem tehetem ezt veled. -mondta egy keseru arckifejezessel az arcan
-Kerlek-nyögtem oda fele sovarogva-Kerlek ne tedd ezt velem. Ekkor a vilag osszes gondolata keresztulfutott a fejemen. Nemtudom mit gondoltam de abban a pillanatban ledobtam a fekete crop topomat es ultem az agyon csak a messy bunomban a meregdraga arany giorgio armany farmeremben es a guccsi ovemben. Ja es elfelejtettem de a louis voutton csipkemelltartomban. Ekkor mar lattam shawn tekinteten hogy nem tud nekem ellenalni. De ekkor olyant tett amire nem is gondoltam volna hogy tenni fog. Megpedig megragadta a karom es elkezdett elvezetni valahova.
- Gyere baby elviszlek egy hejre ami csak a mienk!-mondta..
Ekkor meg nem is sejtettem hogy aznap mi fog tortenni...

SZIIIASZTOK kolbászkáim! Remélem mindenkinek jól telik a napja így a karantén idejére és senki sem őrül meg. Amúgy valaki nem ismeri a székesegyházi telefonszám gazdáját aki ma felhívott? Válaszokat előre köszönök!!

LOVESTORYxxSHAWNMENDESWhere stories live. Discover now